1

Onderwerp: meringue met poedersuiker

Kristalsuiker smelt bij mij nooit zo goed.. ik weet niet wat ik verkeerd doe.. Kan het ook met gewone poedersuiker??

Alvast bedankt voor de reactie!

Men heeft vaak genoeg oog om werk te kraken, maar zelden hand genoeg om beter werk te maken.

Re: meringue met poedersuiker

Dan is het denk ik nog niet genoeg verhit. Bij mij is het allebei de keren goed gegaan.
Dus de kom goed in het water en nog wat langer verhitten.

Groetjes Karine

3

Re: meringue met poedersuiker

Neem je dan wel fijne kristalsuiker ?
Snap niet dat het dan niet smelt  :think:

4

Re: meringue met poedersuiker

hum dan moet ik eens kijken want ik heb nu kristalsuiker van Euro Shopper en ik sta soms weet ik veel hoe lang te mixen boven de pan  :think:

Men heeft vaak genoeg oog om werk te kraken, maar zelden hand genoeg om beter werk te maken.

5

Re: meringue met poedersuiker

Die euroshopper kristalsuiker is best grof. Wij hebben m hier ook maar gebruik hem voor van alles maar voor de taarten gebruik ik fijne kristalsuiker omdat ik de euroshopper te grof vind :)

6

Re: meringue met poedersuiker

misschien een idee om basterdsuiker te gebruiken?

weet niet of het uitmaakt, heb nog geen meringue gemaakt

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!