Onderwerp: Bruidstaartvulling/afsmeren
Hallo dames!
Ik moet voor 2 oktober een 4 laagse bruidstaart af hebben, voor de bruiloft van mijn broer. Nou hadden ze gekozen voor een vulling van een laag limoenbavarois en een laag aardbeienbavarois, maar nu het wat dichterbij komt begin ik toch echt te twijfelen, wie heeft hier ervaring mee? Ik ben zo bang dat ie smelt ofzo, als ie een tijd buiten de koelkast heeft gestaan? Iemand misschien ideeen of suggesties?
Smeert er iemand wel eens af met vanille frosting van Kadohke, die heb ik bij de bruidsproeverij gebruikt en dat vonden ze erg lekker, dus wilde daarmee afsmeren. Kan dit gewoon?
Wilde vandaag beginnen met het bakken van de biscuits, maar nu ik op het forum gelezen heb over dit onderwerp, twijfel ik daar ook weer erg over. Bakken en invriezen of juist niet. Hoop dat iemand me kan helpen.
Groetjes!