1

Onderwerp: spoedje lijmen royal icing

goede middag lieve medebaksters,
ik las dat fondant met tylose beter plakte als je het met icing deed,heb geen idee wat het is dus forum recept gezocht en vond er royal icing mijn vraag is ,is dat het zelfde als icing en kan ik daar me bloemen mee op de taart plakken i.p.v. gewone eetbare lijm of water en nog vraagje als je saroma poeder door de botercrememix doet laat je dan de suiker weg of halveer je die ,wie heeft ervaring
alvast weer super bedankt voor het reageren,wat zou toch moeten beginnen zonder me forumpje  :thumb:
taartgroetjes Carla

Re: spoedje lijmen royal icing

Icing is een verzamelnaam voor zowel rolfondant, marsepein, botercrème, royal icing, e.d.
In principe kun je bloempjes gewoon vastplakken met water hoor, dat werkt ook fantastisch. Voor zwaardere bloempjes kun je inderdaad royal icing gebruiken, dat plakt als een tierelier!

Wat die saroma betreft, geen idee... ik gebruik nooit een mix.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: spoedje lijmen royal icing

bedankt Suus  :thumb:

Re: spoedje lijmen royal icing

saroma gewoon door je boter mixen
zelf doe ik wel altijd de helft suiker minder anders blijven je tanden er echt aan vast plakken
tenminste bij 1;1 botercreme