1

Onderwerp: opendslaande punten ??

Hoi,

Ik ga me er eens aan wagen aan die openslaande punten....
Aangezien een kroontje me gewoonweg echt niet lukt :s

Nu heb ik de how to zitten lezen.....
Weet iemand of ik in de plaats van tragant gom misschien ook Jem Petal Powder kan gebruiken.

Dan zou ik dat tevens niet doen met de fondnt die over de taart gaat maar alleen op het stukje dat naar buiten klapt......

Iemand enig idee ?

gr seija

back in the world of baking !!

2

Re: opendslaande punten ??

He Seija,

Ik heb ook een keer zo'n taart gemaakt alleen van marsepein en daar heb ik helemaal niks doorheen gedaan en hij is perfect gelukt al zeg ik het zelf.

Probeer eerst zonder en als je niet tevreden bent doe dan een klein beetje er door heen.

Succes.

3

Re: opendslaande punten ??

Ja maar als de fondant er eenmaal overheen zit kan ik hem er  niet meer afhalen.......??

Maar ik heb voor het eerst roze marsepein als bovenlaag dus misschien dat ik inderdaad niet hoef te verdikken....

Ik ga het er denk ik maar gewoon op wagen.....

bedankt in ieders geval voor je reactie.

gr seija

back in the world of baking !!