1

Onderwerp: Scheuren in marsepein

Ladies,

Vraagje ik ben nu net begonnen met taarten maken en afgelopen zaterdag is voor het eerste een scheur in mijn marsepein gekomen toen ik de lap over de taart had gelegd, is de lap dan te dun??

Ik hoor graag suggesties! Owww en nog een vraagje heeft iemand een makkelijk recept voor banketbakkersroom ik heb soms klontjes?

Ik hoor het wel.

Bij Nance

Een dag niet getaart is een dag niet geleefd!

2

Re: Scheuren in marsepein

Snow schreef:

Ladies,
Owww en nog een vraagje heeft iemand een makkelijk recept voor banketbakkersroom ik heb soms klontjes?

Gele room poeder. Alleen water bij doen en roeren. Makkelijker kan niet  :lol:

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

3

Re: Scheuren in marsepein

Waar haal ik geel room poeder??

Een dag niet getaart is een dag niet geleefd!

4

Re: Scheuren in marsepein

Snow schreef:

Waar haal ik geel room poeder??

Gewoon bij de supermarkt van Dr. Oetker!!

En ik denk idd dat je je marsepein te dun hebt uitgerolt, maar het kan ook altijd een keer gebeuren dat je marsepein scheurt Het kan ook te droog zijn geweest.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.