1

Onderwerp: Wat nu??

Dames,

Mijn eerste bescuit is niet zo hoog geworden :nooo. Ik weet niethet het
komt. Het is zo'n 3 à 4 cm hoog geworden!!!
Ik wil het wel gewoon verder afmaken. Nu is mijn vraag zal ik
het gewoon in 2 plakken snijden ipv 3? En hoeveel bc moet ik nu
gaan gebruiken?

Wat raden jullie mij aan??

Oh ja was het bijna vergeten. Ik het de kapsel in de vriezer gegooid.
Heb ergens gelezen dat n lid dat ook doet.

2

Re: Wat nu??

Zou er gewoon nog 1 bakken en die er bovenop zetten  :Y

3

Re: Wat nu??

Yep.... Nog een bakken en die er bovenop leggen....

Dat zou ik ook doen

Succes

www.fedors.nl  Kijk eens rond op de website en plaats een reactie of meld je aan voor de nieuwsbrief.. Veel verstand van Airbrush...

4

Re: Wat nu??

Het lijkt mij of dat ie niet goed is gerezen.Is de taart dan nog wel luchtig?Want ik denk,hoe hoger de taart is geworden,hoe luchtiger die is.Of heb ik het fout?

Zeg wat je meent en meen wat je zegt!

Re: Wat nu??

Dat denk ik ook hoor, ik zou een hele nieuwe maken.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

6

Re: Wat nu??

Ja,ik zelf ook,anders heb je,denk ik,een eierkoek ipv een lekkere luchtige taart.

Zeg wat je meent en meen wat je zegt!

Re: Wat nu??

Ja, en je wilt toch altijd kwaliteit bieden lijkt me.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

8

Re: Wat nu??

Dames ik heb de taart toch afgemaakt. Wel met 1 laag ofcourse.
gevuld met bonbonbloc vulling. Afgemaakt als slagroomtaart.

Hij was helemaal op!!! Ben toch trots. Volgende keer word die hopelijker wel iets hoger. Ik werk namelijk ook met een hetelucht oven. Dus ik denk dat ik hem maar op een standaard graden ga houden voor de volgende keer, kijken wat die dan doet.

Toch allen bedankt voor jullie reacties dames  :)