Onderwerp: Hoe bereid je een bruidstaart voor?
Hoe bereid ik een bruidstaart voor?
Ik wil een bruidstaart maken van 5 lagen,
maar waar laat je al die lagen in de vriezer? of maken jullie het echt één dag van te voren?
Want ik weet niet of ik in één dag 5 taarten kan bakken, vullen, bekleden en dan ook nog decoreren!!!
Decoraties kan je eventueel wel voorbereiden, maar dan voornamelijk bloemetjes enzo. Maar als ik nou een afwerkingsrandje wil maken, of een draperie wil neerleggen?
En wanneer stapel je dan? Stapel je ze thuis en dan voorzichtig rijden? Of stapel je ze op locatie en neem je dan nog materiaal mee voor als je bijvoorbeeld nog het één en ander wil bijwerken?
Ik had zelf dus het idee om een paar taarten vooraf te maken en in te vriezen en dan op het laatst alles thuis te stapelen, maar ja meer dan 2 taarten kan ik echt niet kwijt in de vriezer. En vind het denk ik ook niet echt kunnen voor een bruidstaart, invriezen...
En eet je een taart überhaupt koud? of op kamertemperatuur?
En welke vulling is dan geschikt om lang uit de koeling te laten? botercrème?
Wie heeft hier ervaring mee?