1

Onderwerp: cream vanille frosting mislukt

ik heb net vanille frosting gemaakt met kokos
een deel van de melk heb ik vervangen door kokosmelk
hij is heerlijk geworden en zag er goed uit hij moest nog een kwartiertje de koelkast in om op te stijven daarna zag hij er al niet meer zo mooi uit
dus nog even mixen dacht ik
alleen daarna is hij helemaal gaan schiften weet iemand hoe ik hem weer mooi kan krijgen of wat ik fout heb gedaan

het leven is een groot feest,je moet alleen zelf de slingers ophangen            /

2

Re: cream vanille frosting mislukt

weet het niet zeker, maar volgens mij kan dat wel eens door de kokosmelk komen, als je een blik voorzichtig open maakt, zie je ook dat er een "laagje" op ligt....misschien komt het daardoor???
Nogmaals ik weet het niet zeker!

Weet ook niet wat je verder gebruikt hebt aan ingredienten, dus misschien dan daar net zo goed het probleem bij liggen hoor..

vervelend iig!