1

Onderwerp: Phoe, phoe, klaar! En nu?

Ik heb net mijn allereerste taart gemaakt (foto volgt).  :Y

Kan ik deze nu buiten de koelkast bewaren. Slimme ik is vergeten een kartonnetje eronder te doen.  :/

Staat nu op een taartschaal. Is het het beste als ik er een deksel van een taartdoos omheen zet? De taart is voor morgenmiddag.

Thanks!

2

Re: Phoe, phoe, klaar! En nu?

Dat ligt eraan, waarmee je de taart hebt gevuld??

Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/

3

Re: Phoe, phoe, klaar! En nu?

Met mona toetje! Denk dus zelf ook dat hij eigenlijk in de koelkast moet, maar gaat de marsepein dan niet zweten?

4

Re: Phoe, phoe, klaar! En nu?

Als er mona toetje in zit zou ik hel heel gauw in de koelkast zetten.
Je koelkast wel op een hoge temperatuur zetten (dus warm) zodat het geen hele grote overgangsverschil is tussen in de koelkast en erbuiten

Liefs, Zanoni

5

Re: Phoe, phoe, klaar! En nu?

Bedankt voor de reacties! En ik maar denken dat ik zo onderhand ALLES wel had gelzen op dit forum. Ik was al verslaafd voor ik de eerste taart had gebakken, haha.