1

Onderwerp: Invriezen van...

Beste bakkers,

Ik heb een vraag over het invriezen van twee soorten vullingen.
Kan je mascarpone met kersenjam invriezen?
En kan botercreme met cacao in gevroren worden?

Hopelijk weten jullie het antwoord; dan zet ik de vullingen gauw in de vriezer of ga ik morgen nog even een taart bakken om toch de vulling te gebruiken!

Zijn er richtlijnen voor invriezen trouwens?

Groetjes, Fraddia

Re: Invriezen van...

[move]---> taartdecoratie algemeen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: Invriezen van...

Mascarpone denk ik wel maar weet ik niet zeker; botercrème met cacao kan prima ingevroren worden.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Invriezen van...

Okay, dank je wel.

Wie weet het van mascarpone??

Trouwens bedankt voor het verplaatsen...!

5

Re: Invriezen van...

En? weet iemand van jullie of je kersenmascarpone in kan vriezen??

Kan iemand mij misschien sowieso vertellen hoe het zit met invriezen? Wat kan wel en wat niet?

6

Re: Invriezen van...

Sticky bovenin bakken & vullen:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=91996

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag