1 Laatst bewerkt door sugar100 (23-08-2010 22:37)

Onderwerp: Wat maakt het verschil?

Hoi,

Ik heb gisteren een biscuitdeeg gemaakt en die was helemaal perfect gelukt!  :Y

Vandaag maak ik er nog een maar van deze was de structuur vrij grof?
Alles heb ik hetzelfde gedaan en toch is er verschil.


Wie weet hoe dit kan!

Alvast bedankt voor het lezen en ik hoop op een reactie!

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

2 Laatst bewerkt door dreeguiljam (24-08-2010 07:02)

Re: Wat maakt het verschil?

Heb je verschillende soorten bloem gebruikt? Heb je dit van te voren gezeefd?

Men heeft vaak genoeg oog om werk te kraken, maar zelden hand genoeg om beter werk te maken.

3 Laatst bewerkt door sugar100 (24-08-2010 20:37)

Re: Wat maakt het verschil?

Neen, dat is het h'm juist?

Had ik maar iets anders gebruikt of niet gezeefd dan wist ik waar het aan lag! :rolleyes:

Kom er nu achter dat er een nieuw pak bloem in de voorraadbus zat.
Dus waarschijnlijk ligt het dan daaraan! :o

Maar welk merk bloem is het beste voor biscuitdeeg!

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

4 Laatst bewerkt door dreeguiljam (25-08-2010 11:58)

Re: Wat maakt het verschil?

Ik gebruik tarwebloem van de molen dat vind ik persoonlijk het beste..

Men heeft vaak genoeg oog om werk te kraken, maar zelden hand genoeg om beter werk te maken.