1 Laatst bewerkt door SHaak (23-08-2010 15:45)

Onderwerp: [HELP] "droge" toef op cupcake

Hallo Allemaal,

via de zoekfunctie vind ik niet wat ik zoek , dus bij deze :

Ik zie vaak een swirl op een cupcake.
Ik heb het al vaker gemaakt met botercreme.

Maar deze toef ziet er "droger" uit...

Zou het de meringe-bc zijn of cream cheese of is het iets totaal anders?

Ik hoop dat jullie me een beetje snappen ;)

Liefs Samantha

2

Re: [HELP] "droge" toef op cupcake

Heb je foto's ter vergelijk?

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3 Laatst bewerkt door SHaak (23-08-2010 16:27)

Re: [HELP] "droge" toef op cupcake

http://2.bp.blogspot.com/_rurEHssmyaM/Smf-oqai4jI/AAAAAAAABTo/qUo6UIKYSPk/s400/cupcakes

zoiets bedoel ik

als je de gewone botercreme hebt, dan ziet het er altijd een beetje "vettig" uit, zoals hier :

http://www.welovesnacks.com/images/hazelnut-small.jpg

Liefs Samantha

4

Re: [HELP] "droge" toef op cupcake

Zeker weet ik het niet, maar volgens mij is het ook botercrème, maar misschien van een ander type als we hier kennen. In Amerika maken ze botercrème op basis van crisco en heeeel veeeeel poedersuiker. Dat geeft misschien een matter uitzicht.

5

Re: [HELP] "droge" toef op cupcake

Misschien gebakken meringue?

Groetjes van Bianca

6

Re: [HELP] "droge" toef op cupcake

ik ben er inmiddels ben ik erachter!

Het is cream cheese!

Liefs Samantha

7

Re: [HELP] "droge" toef op cupcake

Samantha,als jij ze gemaakt heb,dan zou heel graag willen weten hoe de smaak was,ik heb namelijk geen idee.
taartgroetjes Carla