1

Onderwerp: Cake te droog

Ik heb zojuist commentaar gekregen dat enkele mensen de biscuit te droog vonden.
Ik gebruik de mix van de webshop en ik vermoed dat het komt omdat mensen natte vullingen (zoals slagroom of fruit) gewend zijn. Hij was gevuld met botercreme en jam, kan dat kloppen en dat het dus gewoon een kwestie van smaak is? Of zou mijn biscuit idd te droog geweest zijn?

Groetjes Petra,
www.taartendecoratie.nl: de winkel voor al je taartspullen vind je in Ridderkerk!

2

Re: Cake te droog

Trempeer jij je biscuit? Eerst deed ik dat niet en vonden de meesten mijn cake ook te droog.
Nu sprenkel ik jus d'orange over elke laag voordat ik hem vul. En dat is een stuk beter.

groetjes francisca

3

Re: Cake te droog

Ik laat mijn kapsel eerst even afkoelen en gaat dan in de vriezer een nachtje of als ik daar geen tijd voor heb, in een pendaalemmerzak een poosje als hij nog niet helemaal is afgekoeld. Zo heb je nooit meer droog biscuit.

4

Re: Cake te droog

Bedankt voor de tips dames, ik ga het eens uitproberen!

Groetjes Petra,
www.taartendecoratie.nl: de winkel voor al je taartspullen vind je in Ridderkerk!