Onderwerp: biscuitgebak
Hallo allemaal...
Na weer een paar dagen proberen is het me dan toch eindelijk gelukt om een redelijke taart te maken voor een vriend van mij..met marshmellow fondant ipv marsepein (daar ben ik voorlopig even klaar mee, :'( ) binnenkort zal ik er een foto van plaatsen. Maar nu heb ik weer een andere missie: biscuitgebak en moscovisch gebak. Ik maak nu altijd een "evenveeltje" (heb ik me laten vertellen dat dat zo heet) recept van een amerikaans nichtje. Dat lukt altijd heel goed maar dit gebak is voor velen te zwaar. Hier is men meer luchtig gebak gewend dus ben ik gaan proberen.
Mijn probleem: Ik weet niet of het de bedoeling is maar mijn biscuitdeeg krijgt als resultaat een groot beschuitje. hard en kruimelig. Ik kan het niet in vorm snijden of in lagen. En mijn moscovisch gebak heeft meer weg van een spons dan van iets wat met taart te maken heeft. Ik heb de aanwijzingen in het recept goed gevolgd maar er gaat denk ik toch iets mis. Ik weet zeker dat als ik mn ramen ermee zou wassen ze streeploos schoon worden, maar ik zou het niet aan iemand durven mee te geven.
Iemand enig idee wat er mis gaat?
ps. Een groot bedankje voor degene die het recept van marshmellowfondant op de site heeft gezet want dit is echt mijn redding geweest qua taarten maken. Ik had het al bijna opgegeven Echt geweldig, scheelt een hoop frustraties en het werkt echt super. Mooi uit te rollen (weet niet of dat de bedoeling is dat je er een hele taart mee bedekt) Dus een grote _0_THANKU _0_