Onderwerp: Aardbeienmouse
Hallo allemaal,
Ik heb gevoel dat ik maar blijf vragen
Ik maak het recept van hier, de aardbeienpuree staat nu in de koelkast is het de bedoeling dat dit stijf is voor het door de slagroom gaat.
Bedankt Elly
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Aardbeienmouse
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo allemaal,
Ik heb gevoel dat ik maar blijf vragen
Ik maak het recept van hier, de aardbeienpuree staat nu in de koelkast is het de bedoeling dat dit stijf is voor het door de slagroom gaat.
Bedankt Elly
Nee hoor, ik heb het meer dan eens gemaakt. Als je de gelatine er door heen hebt gedaan. klop je de slagroom stijf en spatel je het er gewoon doorheen. Dan in de koelkast en ze wordt mooi stijf!!
Dank je wel
Hoe lang duurt het ongeveer voor het goed stijf wordt de mousse?
Volgens mij duurt dat wel een paar uurtjes...
Ik gebruik altijd een gelatineblaadje extra omdat ik hem dan wat steviger vind om in de taart te verwerken, en dan kan ik eerder gaan vullen
En niet het dijkje botercreme vergeten he!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Aardbeienmouse
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.