1

Onderwerp: Aardbeienmouse

Hallo allemaal,

Ik heb gevoel dat ik maar blijf vragen  :lol:


Ik maak het recept van hier, de aardbeienpuree staat nu in de koelkast is het de bedoeling dat dit stijf is voor het door de slagroom gaat.

Bedankt Elly  :think:

2

Re: Aardbeienmouse

Nee hoor, ik heb het meer dan eens gemaakt. Als je de gelatine er door heen hebt gedaan. klop je de slagroom stijf en spatel je het er gewoon doorheen. Dan in de koelkast en ze wordt mooi stijf!!

Groetjes Gerien

3

Re: Aardbeienmouse

Dank je wel  :)

4

Re: Aardbeienmouse

Hoe lang duurt het ongeveer voor het goed stijf wordt de mousse?

5 Laatst bewerkt door Linda-S (18-08-2010 15:36)

Re: Aardbeienmouse

Volgens mij duurt dat wel een paar uurtjes...
Ik gebruik altijd een gelatineblaadje extra omdat ik hem dan wat steviger vind om in de taart te verwerken, en dan kan ik eerder gaan vullen :P
En niet het dijkje botercreme vergeten he!