1

Onderwerp: Gebruik structuurmat of -roller

Beste,

Al enige tijd gebruik ik structuurmatten en rolllers. Maar ik heb nogal eens dat de print niet overal even gelijk is; op sommige plaatsen dus dieper dan op andere plaatsen.

En dan zie ik hier juist allemaal perfecte taarten voorbij komen. Hoe doen jullie dat toch?

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get ...

2

Re: Gebruik structuurmat of -roller

Heel voorzichtig en gelijkmatig rollen en drukken ;)

Maar dat heb je zelf ook al geprobeert neem ik aan. Het is ook een kwestie van gevoel krijgen hoe je dat gelijkmatig doet. Dus niet helemaal doorrollen tot je vingertoppen, maar weten wanneer je moet overpakken.

:think: Hmm, ik hoop dat je het snapt :lol:

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

3

Re: Gebruik structuurmat of -roller

Duidelijk!  :Y Ik moet dus gewoon meer oefenen  :9

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get ...

4

Re: Gebruik structuurmat of -roller

JanetGL schreef:

Duidelijk!  :Y Ik moet dus gewoon meer oefenen  :9

Knap, ik was zelf de draad ook al een beetje kwijt van wat ik bedoelde :lol:

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

5

Re: Gebruik structuurmat of -roller

Als je de mat gebruikt, rol dan uit op je werkblad en leg de mat erop, ipv de lap op je mat te leggen. Dan kan je zien waar de print er al goed in zit en waar niet. Dan alles omdraaien (handig als je dan ook op een uitrolmat uitrolt, je aanrecht omdraaien gaat zo lastig :P), de lap van de uitrolmat plukken en op je reliefmat leggen, dan kan je het zo over je taart kiepen.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com