Onderwerp: Invriezen botercreme met champagne patidess ?!

Graag tips/advies over het volgende;
ik heb botercreme gemaakt (ruime hoeveelheid met oog op invriezen), nu wil ik daar champagne patidess doorheen doen.
Vraag 1, kan dat nog wanneer botercreme al klaar is ?
Vraag 2, kan ik botercreme met champagne patidess "los" invriezen ?
Vraag 3, kan ik gevulde taart met bc met champagne patidess invriezen ?

Hoor graag van jullie !

2

Re: Invriezen botercreme met champagne patidess ?!

Natuurlijk kan de Patidess daar nog doorheen. Ik voeg zelf ook altijd de Patidess er op het laatst pas doorheen.

Restjes Botercreme met Patidess vries ik ook in, maar heb geen ervaring met Champagne Patidess.

Over het invriezen van taarten zijn hier al veel onderwerpen terug te vinden.

Gebruik de zoekterm en vink de juiste rubrieken aan waar je het denkt terug te kunnen vinden en er verschijn meestal een hele lijst waar je uit kunt putten

Succes !

Groetjes M@rjommeke
Time Flies when you're making cake

Re: Invriezen botercreme met champagne patidess ?!

Dank voor je reactie !

Heb via de zoekterm al geprobeerd te zoeken, maar vond eigenlijk niet het passende antwoord voor wat betreft invriezen botercreme met champagne patidess erdoorheen.

Dus als iemand weet of dit gewoon kan, graag reactie !