1

Onderwerp: Beginnersvraagje "kralenketting" in icing

Dag lieve taartenvrienden

Ben nog niet zolang bezig met taartenversierseltjes en zo en nu had ik toch wel een vraagje.

De sierrand van een taart wordt soms afgewerkt met een soort van "kralenketting" zoals ik het noem.
Je kan deze kralen maken van suikerpasta/marsepein maar dikwijls zie ik dat deze met icing gedaan is.

Laatst wou ik dat ook proberen maar euhmmm  :nooo  hij wou niet  :(

Kunnen jullie me tips geven (consistentie van icing, welk spuitmondje, bepaalde techniek,...) om toch een mooie kralenketting te krijgen.

Alvast heel erg bedankt!

Veel liefs

Valérie

2

Re: Beginnersvraagje "kralenketting" in icing

Voor het spuiten van en  kralen ketting met icing heb je een medium consistentie RI nodig en een ronde tip bv tip 5 van Wilton
Maar voor meer info kan je beter kijken op de site van Wilton onder de kop van decorating techniques beads :Y

"Life is too short for drama & petty things, so laugh insanely, Love truly and forgive quickly".

Re: Beginnersvraagje "kralenketting" in icing

Spices, heel erg bedankt voor jouw tip  :D en uitleg!