Onderwerp: Structuurroller gebruiken... een tip?
Hoi,
ik heb sinds een tijdje een structuurroller. Omdat ik er grote lappen marsepein mee wilde "structuren" ( ), heb ik een structuurroller uit de webshop van 395 mm gekocht van JEM.
Maar ik krijg de structuur er niet mooi in. Ik loop tegen een aantal problemen aan:
1) mijn handen zijn te klein. Ik moet de roller voortrollen, maar als ik aan het einde van m'n handen ben (zegmaar ), dan moet ik m'n handen verplaatsen. Ik krijg dan een afdruk waar ik opnieuw aangezet heb.
2) m'n handen zijn te smal. Voor een mooi patroon moet er gelijk over de roller evenveel druk uitgeoefend worden. Maar m'n handen zijn te smal en in het midden van de roller kan ik geen druk uitoefenen en daar is dus amper structuur.
3) Als ik de de lap op de taart leg en hem glad wil strijken, strijk ik de structuur eruit.
Kortom, de roller ligt te wachten tot ik een oplossing weet. Ik heb gedacht aan andere handen, maar ik wil eigenlijk voor een makkelijkere oplossing gaan
Wie heeft voor mij een paar tips om deze roller toch te gaan gebruiken?