1

Onderwerp: Houdbaarheid bavaroise-poeder

Ik heb zo'n zakje bavaroisepoeder (slagroom en water toevoegen en klaar) maar vraag me af in hoeverre dat echt onbruikbaar wordt als het over de datum is? Er staat op dat het houdbaar is tot 5 juli. Nu heb ik nog een half zakje over en heb geen idee of ik dat weg moet gooien of dat het nog best te gebruiken is.
Zie zelf niet in waarom poeder slecht kan worden.
Misschien weten jullie daar meer van af?

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

2

Re: Houdbaarheid bavaroise-poeder

ik hou niet van poedertjes, maar zou het zeker nog een paar weken durven gebruiken :o

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

3

Re: Houdbaarheid bavaroise-poeder

Ik gebruik dat soort dingen dat over de datum is ook nog gewoon, hoor. Dat is dan altijd nog goed te eten en ben nog nooit ziek geworden.

Succes! Groetjes Ingrid :+

4

Re: Houdbaarheid bavaroise-poeder

Hehe, jullie stellen me gerust. Ik had zelf ook niet het idee dat dat opeens slecht zou zijn ofzo. Ga het geen maanden meer bewaren maar hoop het binnenkort wel op te kunnen maken.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na