1

Onderwerp: caramel nog goed?

hallo  ik heb enige tijd geleden dulche de lech gemaakt ( schrijf ik dat goed  :rolleyes: ).
en toen zaten er geen suiker korreltjes zeg maar in lijkt wel of ie aan het kristaliseren is zeg maar ..
ik heb hem in een afgesloten bakje de hele tijd in de koelkast bewaard..
is ie nu nog goed?
hij smaakt wel gewoon goed nl..

2

Re: caramel nog goed?

Ja hoor, die is nog goed. Gebeurt altijd na een poosje.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: caramel nog goed?

Jahoor dat is bij honing ook zo... Honing moet je dan altijd heeeel klein beetje warm maken dan lossen die kristalletjes op  :o

Men heeft vaak genoeg oog om werk te kraken, maar zelden hand genoeg om beter werk te maken.

4

Re: caramel nog goed?

okee dank je wel dames ,
ben weer gerust gesteld.
morgen een taart met bananen creme  en caramel!!