1

Onderwerp: Aftereightvullling blijft vloeibaar....?

Zelfs nadat ik kéurig het recept op het forum heb gevolgd, is de aftereightcreme nog gewoon vloeibaar..... zo is hij zéker niet bruikbaar.

Wie o wie heeft een idee hoe dat kan maar vooral hoe ik het kan oplossen??? En een volgende keer voorkomen.....  :grr:

2

Re: Aftereightvullling blijft vloeibaar....?

Ik had hetzelfde met de werther's echte vulling vrijdag en
zelf denk ik dat het met de warmte te maken heeft.
Maar ik volg het hier ook even want misschien is er wel een
ander antwoord.

Groetjes Sandra

3

Re: Aftereightvullling blijft vloeibaar....?

goed koelen!!!!!!! Echt uren in de koelkast (hele nacht of zo) en zet je mixerkom voor het gemak ook in de koelkast. Dan moet het lukken hoor!

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: Aftereightvullling blijft vloeibaar....?

idd echt een nacht in de koelkast en dan meteen uit de koelkast mixen. Succes!

Groetjes, Dorothea.

5

Re: Aftereightvullling blijft vloeibaar....?

Ships.... ik wilde hem straks in een stapeltaartje doen, hij staat nu al even in de koelkast en ik moet zeggen dat het erop lijkt dat hij (wat) dikker wordt inderdaad.

Alleen...... dat wordt m dus niet, die taart, als ik die vulling niet meteen ná de wedstrijd in die taart kan 'mikken'........  :(

Dan wordt het standaard (maar wel lekker! haha): bbr met frambozenjam in elk taartje en afsmeren met bastogne botercreme.......

6

Re: Aftereightvullling blijft vloeibaar....?

Joepieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee EXACT op tijd (na DE wedstrijd!  :lol:) was de vulling goed. Nog even weer opgeklopt en daarna in de taart verwerkt.......

Gelukkig maar!  :D