Onderwerp: biscuit of gewoon cake?
Ik wil gaan beginnen aan mijn eerste taart.
Nu lees ik overal dat jullie biscuit gebruiken.
Kan ik het ook met gewone cake doen of is biscuit beter?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » biscuit of gewoon cake?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil gaan beginnen aan mijn eerste taart.
Nu lees ik overal dat jullie biscuit gebruiken.
Kan ik het ook met gewone cake doen of is biscuit beter?
Allebei zijn mogelijk. Hangt denk ik een klein beetje van eigen keuze af. Ikzelf gebruik altijd biscuit, maar er zijn er verschillende die gewoon cake halen.
Ik denk dat als je met biscuit werkt het iets luchtiger is??
groetekes en veel succes met het eerste werk
Kris
Cake is steviger van struktuur, er zit al boter in het beslag en leent zich minder om te vullen. Het biscuit waarover we spreken is de "taart" zoals je hem bij de bakker koopt als slagroomtaart of mokkataart bijvoorbeeld. Je eet een groter stuk van de biscuittaart en maar een klein stukje van de machtigere cake als taart.
Succes met kiezen.
Bedankt voor jullie advies.
Ik ga me even bedenken welk van de twee het gaat worden.
Jullie horen het nog wel van mij.
Groetjes Sylvia
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » biscuit of gewoon cake?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.