1

Onderwerp: tips om te starten

Hoi!

Sinds een work-shop cupcakes versieren heb ik helemaal besmet met het virus! Gister en eergister on-line de eerste spulletjes besteld. Zit met smart te wachten!

Hebben jullie nog tips om te starten? Wilde zelf maar beginnen met een kleine taart..mochten jullie nog andere tips hebben! Graag!

Groetjes, Eva

2

Re: tips om te starten

Welkom! Goed deze site doorlezen en heeeel veeeeel inspiratie opsnuiven!

Een klein taartje is altijd makkelijk om mee te beginnen :) Zelf vind ik zo'n 20cm altijd wel fijn werken!

Succes met je eerste taart!

Neem je ook een kijkje op mijn facebook pagina? Cake Dutchess

3

Re: tips om te starten

Welkom op het forum, maar 'Ons kent ons' is bedoeld om je voor te stellen, niet voor vragen :)

[MOVE] --> Taartdecoratie algemeen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag