1

Onderwerp: vraagje over biscuit

Even een vraagje (mss denk ik teveel na :s )

Normaal mag je bij het bakken van een biscuit de oven niet openen omdat hij anders kan inzakken.
Maar wat als je wilt weten of die klaar is? dan moet je toch even in de biscuit prikken?
Dan moet je de oven ook openen, kan die dan nog inzakken als die nog niet helemaal klaar is? of hoe doe je dat het beste of wanneer?
en als de biscuit klaar is, mag je die direct uit de oven halen of even laten staan in de oven?

Groetjes liez
xxx

Re: vraagje over biscuit

Het biscuit moet minimaal 30 minuten in de oven staan, dan kan je kijken of ie gaar is door er met een sateprikker in de prikken.

Het biscuit kan iets naar beneden zakken, maar als het goed is zakt het niet helemaal in.

ik haal mn altijd direct uit de oven, en ook uit de vorm.

Cabana consulente worden? Wij zoeken jou! Ben je minimaal 23 jaar, representatief en in het bezit van een auto? Mail me dan of ga naar www.cabana.nl "Think summer, think Cabana"

3

Re: vraagje over biscuit

hier http://www.deleukstetaarten.nl/faq kun je veel info vinden

4

Re: vraagje over biscuit

dank jullie wel voor de reacties, ik ga meteen de link bekijken.

xxx liez