Onderwerp: Werthers Echte
Kan ik de Werthers Echte-vulling ook invriezen, wat er over is althans? Er zit wél slagroom door......
(Met de zoekfunctie vond ik niks? )
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Werthers Echte
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan ik de Werthers Echte-vulling ook invriezen, wat er over is althans? Er zit wél slagroom door......
(Met de zoekfunctie vond ik niks? )
misschien dat je hier iets aan hebt, er stonden nog meer reacties onder, maar heb ze niet allemaal gelezen.
groetjes, Jolanda
Passie
Lid
OfflineGeregistreerd: 08-09-2009
Berichten: 723
Onderwerp: Eindelijk, de lijst met vullingen die je kunt invriezenEerder dit jaar ben ik een topic gestart met de vraag: Welke vullingen kunnen nou echt ingevroren worden?
Hier zijn heel veel reacties op gekomen, en ik had beloofd om alles is 1 topic op te sommen. Het heeft even geduurd, maar hier is ie dan eindelijk. Bij alle vullingen die genoemd worden spreek ik uit eigen ervaring, of uit ervaring van medeforummers. Het is dus echt uitgeprobeerd. Het betreft vullingen die met taart en al ingevroren kunnen worden.
Hier komt ie:
* Aardbeienmousse (kan ook los in de vriezer)
* After Eight vulling
* Baileysvulling
* Banaan/slagroomvulling
* Bokkenpootjesvulling
* Banketbakkersroom
* Bonbonblocmousse
* Botercreme (kan ook los in de vriezer)
* Champagecreme
* Chocoladefudge (kan ook los in de vriezer)
* Chocoladeganache o.b.v. slagroom
* Chocolademousse van Nigella Lawson
* Chocolademousse (kant en klaar, eigen merk van AH)
* Frambozenmousse (kan ook los in die vriezer)
* Hemelse modder
* Kersen/aarbeienvlaaivulling (wel langer laten ontdooien)
* Jam
* Lemoncurd (ook zelfgemaakte)
* Mascarpone (met slagroom en suiker)
* Merenguebotercreme (kan los heel goed ingevroren worden, na ontdooien weer even mixen. Als het niet 1 massa wil worden even in de magnetron en dan mixen)
* Mergpijpjesvulling
* Mokkacreme
* Monatoetjes (aardbei, citroen, stroopwafel, appeltaart, bitterkoekjes) (kunnen ook los in de vriezer)
* Mona boordevol appeltaartyoghurt (gemengd met opgeklopte slagroom en met gelatine verstevigt)
* Sinaasappelcreme
* Slagroom (verstevigt met gelatine of klopvast) (kan ook los in de vriezer)
* Zwitserse room
Ik hoop dat velen hier iets aan hebben. Ik zal de lijst in ieder geval bijhouden, en uitbreiden als ik weer iets nieuws met succes heb ingevroren.
Laatst bewerkt door Passie (12-05-2010 17:49)
Maak van elke dag een feest!!
Een limburgse taartenbakster uit het noorden.
Werthers Echte vulling dus niet (met slagroom) als ik het goed lees..... Jammer.
Bedankt voor je moeite!
of die is nog niet eerder ingevroren door iemand en daarna weer gebruikt
wat ik wel weet is dat het flexibel blijft in de vriezer, niet helemaal hard
ik had em alleen niet nodig, waardoor hij naar mijn mening te lang in de vriezer heeft gelegen en toen heb ik het weggegooid.
hij is wel de moeite waard om te maken
Dat weet ik al...... hahaha..... heb de helft vulling in de voetbaltaart voor vandaag gestopt (gróót succes!), de andere helft in de vriezer gedaan.... maar eens kijken.
laat je even weten hoe het afloopt dan? of het nog eetbaar is na het invriezen
ff in dat topic over invriezen melden dan
ik ben ook zeer benieuwd
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Werthers Echte
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.