1

Onderwerp: Wanneer de taart vullen?

Even een vraagje...ik heb voor morgenochtend een taartje nodig en heb net de biscuit uit de vriezer gehaald....

Kan ik die toch al direct vullen als ik hem doorsnijd of moet ik hem toch eerst ontdooien alvorens te vullen??
En zo ja, mag ik hem buiten de koeling laten ontdooien of toch beter in de ijskast?


Graag jullie spoedhulp..... :o

2

Re: Wanneer de taart vullen?

Aan mij heb je misschien niet zoveel.... heb nog nooit ingevroren.
Ik zou de biscuit gewoon op kamertemperatuur ontdooien, volgens mij gaat dit wel snel. Dus niet de (half) bevroren biscuit vullen.

3

Re: Wanneer de taart vullen?

Een (half) bevroren biscuitbodem doorsnijden is bij mij geen succes. Ik trok de hele bodem stuk.
Ontdooien in de magnetron gaat bij mij wel goed. Ff kort op de laagste stand.