1

Onderwerp: Hart vorm!!!

Hoi allemaal,

Ik weet niet of ik het hier goed neer zet, misschien moet het wel in een ander topic?

Maar ik heb een flexibele hartvorm van Tupperware het is een klein model.
En nu wil ik daar voor vrijdag een leuk taartje mee maken.

De inhoud is als ik hem vul met water net aan 1 liter, dan zit hij helemaal vol.

Wat voor maten moet ik nu aan houden voor de taart mix van de Webshop, de botercreme en voor de marsepein?

Kan ik die ook misschien ergens anders vinden???

Nou ik hoop van jullie te horen.

groetjes Marlies

groetjes marlies

2

Re: Hart vorm!!!

Dit topic kan gewoon in de rubriek bakken & vullen, ik zal hem zo verplaatsen :)

Je kunt op www.felicitaartjes.nl allerlei schema's vinden, als het goed is staat daar ook hoeveel je nodig hebt als je een afwijkende maat hebt. En anders staat dit ook in de FAQ (linker balk), ik weet het zo snel niet uit mijn hoofd. Zelf heb ik een excelschemaatje gemaakt waar ik alles in in kan vullen, maar daar kan ik nu even niet bij....

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3 Laatst bewerkt door scrapmarrie (03-07-2007 11:22)

Re: Hart vorm!!!

Hoi Marianne,

Ik heb gekeken bij de site die jij had gezegd.
Maar daar staat alleen 1 1/2 in en deze is een liter.
Nu is mijn rekenen niet zo best.
Dus kan iemand mij nog even helpen.

groetjes Marlies

PS nu staat er in Faq dat je per halve liter 1 ei kan gebruiken,
dus ik heb in iedergeval 2 eieren nodig, maar hoeveel mix heb ik dan nodig.
Ik gebruik de mix van de Webshop?

groetjes marlies

4

Re: Hart vorm!!!

De mix van de webshop gaat uit van 330 gram mix, 5 eieren en 33 ml water.
Ik weeg eieren altijd af, maar als je uitgaat van hele eieren, is het dus:
132 gram mix, 2 eieren en 13 ml water :) (alles delen door2,5)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: Hart vorm!!!

Hartelijk bedankt.

Dan ga ik van de week mijn 2de taart maken.

ik ga er voor.

Groetjes marlies en bedankt.

groetjes marlies