1

Onderwerp: Rechte, strakke taart

HELP!!!

Ik heb morgen een bruidsopdracht en heb net wat proeftaarten gemaakt, maar er is een probleem wat ik al twee jaar heb, en waar ik nu eigenlijk vanaf wil.

Mijn taarten lopen altijd iets scheef en aan de onderkant bolt hij vaak op. Wat moet ik doen om dit goed te krijgen. Ik heb vandaag gemerkt dat door mijn taart bekleed en al, om te keren en de marsepein aan de onderkant om te vouwen en dan weer terug te draaien, dat in ieder geval de bovenkant erg mooi plat wordt. Maar dan heb ik  nog het probleem van de bolling aan de onderkant en het scheef lopen van de taart.

Moet ik de taart misschien bijsnijden voordat ik hem ga vullen???

Groetjes,


Nanda

Groetjes,
Nanda

2

Re: Rechte, strakke taart

Ik snij mijn taarten altijd bij, die bolling snij ik dus weg.

3

Re: Rechte, strakke taart

Ik snij nooit mijn taarten bij en ik ken het probleem van bolling ook niet. Als de taarten gebakken zijn dan gebruik ik de onderkant als bovenkant en heb ik altijd een superplatte en strakke taart! Dus ook ondersteboven op het rooster laten afkoelen!  :Y

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois