1

Onderwerp: Gedroogd fondant nog eetbaar?

Ik had een rest wit rolfondant over en heb het uitgerold om er vast paaseieren uit te steken die ik weer met kleurtjes icing heb versierd, nou zat ik te denken of dit als ik het later op een taart leg nog wel te eten is of dat je dan je tanden er op breekt. Is natuurlijk ook weer niet de bedoeling.
Of word het weer wat zachter als je het op marsepijn of zachte rolfondant legt (leek me niet) Wie heeft hier ervaring mee?

Groetjes Wendy.

2

Re: Gedroogd fondant nog eetbaar?

Hoi Wendy,

Met alle fondant die ik tot nog toe gebruikt heb (dus zelfgemaakte, gekochte en marshmallowf.) werd het wel hard, maar toch nog zeker zacht genoeg om op te eten hoor! Mijn kinderen vinden opgedroogde bloemetjes e.d. van fondant zelfs de lekkerste snoepjes!

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

3

Re: Gedroogd fondant nog eetbaar?

Bedankt lonneke, nou durf ik ze tenminste op mijn taart te leggen.
Mijn zoontje is inderdaad ook erg gek op mama's frutsels, als ik hem niet in de smiezen houd is zo mijn bakje met dropflowers zo verdwenen. :)

Groetjes wendy