1

Onderwerp: Helpppp Spoed

OKe volgende...

Heb net een biscuit gebakken normale verhoudingen. 330 mix, 33 ml water en 5 eggs. In vorm van 24 cm en in 38 min prachtig gaar!

Nu heb ik deel 2 in dezelfde vorm zitten.

Alleen nu heb ik 1/3 genomen van de ingr. Dus 110 mix, 2 eieren en 11 ml water.

Geen ideee hoelang idt in de oven moet.......

Het staat er nu precies 5 min en 10 sec in....

Helpppp wanneer kan ik de deur open maken...????

2

Re: Helpppp Spoed

Sja, mijn excel-schemaatje is onbereikbaar op dit moment, maar ik zou zelf na 25 minuten eens checken :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Helpppp Spoed

Ok bedankt!!! Nog 10 min wachten dus  inmiddels....

4

Re: Helpppp Spoed

ennnnnnnnnnnnnnnn ????

Groetjes, Wietske
Al mijn foto's zijn te zien op http://felicitaartjes-wietske.mijnalbums.nl/

5

Re: Helpppp Spoed

nog niet gaar...

6

Re: Helpppp Spoed

33 minuten en er zit niets meer op mijn naald....

7

Re: Helpppp Spoed

Ik houd vaak geen eens de tijd in de gaten, ik zet hem altijd eerst op 150 graden (electrische oven) en na een minuut of 15 kijk ik hoe de kleur is en als die te licht is zet ik hem wat hoger. Pak een sat

Groetjes Jojanneke