1

Onderwerp: zwitserse room

Hallo,

Als vulling voor mijn taart vind ik zwitserse room altijd erg lekker. Helaas komt het regelmatig voor dat de room na een tijdje helemaal dun wordt. Herkent iemand dit probleem en belangrijker nog weet iemand een oplossing. Ik gebruik altijd gele roompoeder uit de webshop. Het gekke is dat het vorige week prima was en vandaag was het dus weer brandhout, baal ,baal baal.

2

Re: zwitserse room

Hoe bewaar je het? Of bedoel je dun tussen je taart?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: zwitserse room

Ja als je het maakt is er niets aan de hand maar een paar uur later loopt het je de taart uit. Het gekke is dat het soms wel en soms niet gebeurt.

Groetjes Truus

4

Re: zwitserse room

O, wat raar.
Ik gebruik voorgezoette slagroom van de sligro. Die is heel snel opgeklopt en lekker stijf. Wel alleen in liter pakken, maar mischien is het wat. Bij mij gaat het iig heel goed. Ik heb dan de poeder van aveve.