1

Onderwerp: Enchanted cream

Hoi, kunnen we enchanted cream met slagroom aan maken Ipv melk en water? Zo ja  moet slagroom koud zijn of op kamer temperatuur? Alvast bedankt.

2

Re: Enchanted cream

Jaaaa, lekker!! En slagroom kan gewoon koud zijn :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Enchanted cream

Ja , ik doe het zelfs met volle room en voeg er naar keuze een smaakje bij zoals wat aardbeiengelei , of ander smaakstof . De crème is dan mooi vast om toefjes of rozetten te spuiten.

4

Re: Enchanted cream

Hoi,
Moet dan de verhouding het zelfde zijn? Ik bedoel in plaats van 200 ml melk, 200 ml slagroom gebruiken?

5

Re: Enchanted cream

Yup, helemaal goed :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: Enchanted cream

Marianne schreef:

Yup, helemaal goed :)

Dankjewel. Trouwens wat een leuke site heb je. Ben ff aan het kijken.

7

Re: Enchanted cream

Voor opspuiten doe ik het ok aanmaken met melk en slagroom, super lekker!

8

Re: Enchanted cream

Lillysje schreef:
Marianne schreef:

Yup, helemaal goed :)

Dankjewel. Trouwens wat een leuke site heb je. Ben ff aan het kijken.

Dankjewel :) :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag