1

Onderwerp: biscuit niet ok

Hoe komt het dat ik in mijn biscuits regelmatig van die witte plekken heb?

2

Re: biscuit niet ok

misschien de bloem niet goed door gespateld :think:  :think:

ik weet het niet zeker hoor misschien iemand anders die nog een advies of tip heeft :)

Re: biscuit niet ok

ik werk altijd met funcakes dus heb geen ervaring met eigen recepten. Bij mij gaat er eigenlijk nooit iets mis.

4

Re: biscuit niet ok

Denk ook niet goed gemengd.

5

Re: biscuit niet ok

Heb je Facebook? Daar is een groep die taartvragen voor beginners heet. Daar is deze vraag al regelmatig gesteld. Wat er bij mij van is blijven hangen is dat het komt a.) doordat de mix niet helemaal goed in de zak gemengd is of b.) doordat je tijdens het mixen niet even gestopt ben en even een spatel door je beslag te halen.

Of heb je het over niet over een bakmix maar over een eigen recept?

Je vindt mijn taarten ook op Facebook: https://www.facebook.com/bakkriebels/
Wat meer lezen bij mijn baksels? http://bakkriebels.nl/

6

Re: biscuit niet ok

Dat is zeker weten dat het niet goed is gemengd.
Heb dat ook vaak gehad.

7

Re: biscuit niet ok

ik heb wel schrik dat ik met dat mengen heel de boel inzakt.
Of moet ik daar geen schrik van krijgen?

8

Re: biscuit niet ok

Ligt er aan hoe hard je gaat mengen. Als jij met een siliconen spatel langs de rand en over de bodem van je mengkom gaat is er niets aan de hand. Vaak zitten daar resten van de mix die niet goed meegemixt worden

Je vindt mijn taarten ook op Facebook: https://www.facebook.com/bakkriebels/
Wat meer lezen bij mijn baksels? http://bakkriebels.nl/

9

Re: biscuit niet ok

Gewoon heeel rustig. En zorgen dat er voldoende lucht bijkomt.