26

Re: ondergrond uitrollen marsepein/fondant

Ja ze hebben t alleen bij grote Blokkers vlgs mij.
Vlgs mij heeft de marskramer het ook...

27

Re: ondergrond uitrollen marsepein/fondant

Ik rol altijd uit op plastic huishoudfolie, van dat dunne op een rol. Kun je ook de lap met plastic en al optillen en over de taart kiepen. Is misschien niet zo milieuvriendelijk, want niet her te gebruiken...

Groetjes, Rianne
Wil je mijn taarten bekijken? www.taartdoos.haaralbums.nl

28

Re: ondergrond uitrollen marsepein/fondant

taartdoos schreef:

Ik rol altijd uit op plastic huishoudfolie, van dat dunne op een rol. Kun je ook de lap met plastic en al optillen en over de taart kiepen. Is misschien niet zo milieuvriendelijk, want niet her te gebruiken...

:) Dat is een goede tip! Ik ga ook even kijken naar xenos matje, maar dit is natuurlijk voor 1x gebruik wel stuk handiger

29

Re: ondergrond uitrollen marsepein/fondant

Toen ik begon gebruikte ik altijd opengeknipte pedaalemmerzakken, werkt ook prima! (even de bodem eraf knippen). Zeker als je niet zo heel veel taarten maakt....

Nadeel is wel, dat je daar soms kleine plooitjes in krijgt en die zie je dan terug in je marsepein/fondant. Dik doorzichtig zeil kreukt of plooit niet. Wel opgerold bewaren!

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!