Re: Weer een 3D kerstbalstapel... dit keer voor een goed doel
something sweet schreef:Deze is blanda 20/21 cm, deze is biscuit, maar ik gebruik ook wel cake. gewoon vullen, afsmeren en koelen. Daarna evt nog iets glader maken met een warme spatula, bekleden met marsepein of rolfondant en goed glad maken mbv smoother(s).
Daarna laat ik hem weer even koelen en daarna bewerken.Hij is gestapled met minimaal 4/5 dowels, gescheiden met een karton, je kunt dus gewoon in het midden de boel scheiden en daarna aansnijden. Hij kan heel goed zo vervoerd worden rolt niet zomaar weg. Ik heb hem zelf ooit gezien bij Sweetthings in Utrecht en ben toen gewoon gaan proberen...
cake is wel steviger qua vorm, maar ook zwaarder is een voor en nadeel...
gr. Nicolette
Maar hoe krijg je hem dan in
Learn from the experts!Trakteer jezelf op een van onze bijzondere workshops. www.somethingsweet.nl
Taartdesign & creatieve workshops, ook op locatie en voor bedrijven