Ik heb ze toevallig van de week gebakken, ze waren prima. De eerste lading was nog zo zacht na de aangegeven baktijd dat ik ze er langer in had laten zitten, maar die bleken toch wat donker geworden. De tweede lichting heb ik precies met de aangegeven baktijd gebakken en toen waren ze super (na het afkoelen op een rooster). Ik vond het deeg ook wat droog en toen heb ik een klein beetje extra ei toegevoegd.
De kinderen vonden ze heerlijk! En dan had ik nog wel minder chocola gebruikt, bijna geen m en m's en geen pinda's
Ik had er traktatiezakjes van gemaakt (naar het voorbeeld van Jol321), ff een (slechte) foto:
Ik heb er later nog een koekje aan gehangen, een kaartje met het recept en een fotootje van de jarige, helaas geen foto van het eindproduct gemaakt. Was nachtwerk geworden
Eigen taart is goud waard! ;)
Klik
HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en
HIER voor links van medebaksters!