Re: Super-snelle Heeeeerlijke Chocolademousse
Gebruik je dan gewoon 250 gr. witte chocolade ipv bruin?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » Super-snelle Heeeeerlijke Chocolademousse
Gebruik je dan gewoon 250 gr. witte chocolade ipv bruin?
Ik heb 'm ook gemaakt en nu met iets meer geduld. En hij is gelukt.
Hij is alleen heel stevig geworden
Volgende keer maar proberen om iets meer slagroom te gebruiken...
Ik had er nu ook iets meer slagroom in en idd gewoon alle bruine chocolade vervangen door de witte, mmmm. Heb er nu spijt van dat het in de vriezer staat.
hoi hoeveel gr witte heb je gebruikt????
wil ook graag met witte choco;ade proberen
Gewoon 250 gr witte chocolade, helemaal geen bruin erin.
dank je
ga vande week uitproberen eerst marsmellows zien te scoren
ah had allen met vruchten smaak
en nu vraag ik me natuurlijk af waarom er alleen witte mm in moeten? ik heb nog zoveel rose en waarschijnlijk zie je door de choco toch alleen maar bruin... Ga ik morgen gelijk eens proberen
en nu vraag ik me natuurlijk af waarom er alleen witte mm in moeten? ik heb nog zoveel rose en waarschijnlijk zie je door de choco toch alleen maar bruin... Ga ik morgen gelijk eens proberen
De kleur maakt natuurlijk helemaal niet uit. Stond alleen zo in het recept
Spuit elf...
Als je het als taartvulling gebruikt (twee lagen en lekker dik natuurlijk), hoe groot is de taart dan die ik er omheen moet bakken?
Spuit elf...
Als je het als taartvulling gebruikt (twee lagen en lekker dik natuurlijk), hoe groot is de taart dan die ik er omheen moet bakken?
Groot, ik heb er afgelopen zaterdag een vierkant (geloof 23 x 23) drie keer mee gevuld
en had nog een klein beetje over. Moet wel zeggen dat ik er de laatste keer 350 ml slagroom in had gedaan en ik dat lekkerder vond.
Hoi Kathja als je 350ml slagroom gebruikt is de mousse dan nog stevig genoeg om een taart mee te vullen of spuit je dan een dijkje!!!
Hoi Kathja als je 350ml slagroom gebruikt is de mousse dan nog stevig genoeg om een taart mee te vullen of spuit je dan een dijkje!!!
Ja, was nog goed stevig. Wel de chocola niet te warm bij slagroom gieten, hoe warmer hoe slapper de slagroom wordt. Zo lang mogelijk wachten en effe opstijven in koelkast.
Hoe lang zou je het kunnen bewaren zonder in te vriezen en kan het op een koele plaats bewaard worden zonder het in de koelkast te zetten!!!!
Hoe lang zou je het kunnen bewaren zonder in te vriezen en kan het op een koele plaats bewaard worden zonder het in de koelkast te zetten!!!!
Je moet het bewaren als ieder andere slagroomvulling. Je hoeft alleen niet bang te zijn voor de rauwe eieren wat je met echte mousse wel hebt.
Ik heb dit recept ook gemaakt, en had iets teveel van de witte marsmellows gesnoept en er dus ook roze tussen gedaan, was niet te zien hoor.
Is een heerlijk en makkelijk recept, manlief en kids vonden het heerlijk!!!
Ik had het als toetje gemaakt.;)
Ik heb een kommetje ingevroren en eergister ontdooit en gebruikt als vulling. Was heeeeeeerlijk!!! Goed in te vriezen dus!
Hoeft je het niet meer op te kloppen/roeren? Gewoon ontdooien en opsmeren?
Ben nu toevallig aan het maken, dus ben benieuwd!
Kadohke schreef:Ik heb een kommetje ingevroren en eergister ontdooit en gebruikt als vulling. Was heeeeeeerlijk!!! Goed in te vriezen dus!
Hoeft je het niet meer op te kloppen/roeren? Gewoon ontdooien en opsmeren?
Ben nu toevallig aan het maken, dus ben benieuwd!
yep.....gewoon ontdooien en opeten....ehhhh...opsmeren
bedankt, ik ga 'm snel een keer proberen.
ooooo wat is dit hemels zeg! Ik heb het gemaakt, en ooooo wat is dit zooo heerlijk!
Moet hem toevallig voor vrijdag maken, dacht ik ga ook gelijk even proberen.
We hebben het vandaag als toetje gehad. Dit gaan we vaker maken niet te vaak, maar geen gekochte mousse meer voor mijn gezin
Jaaa dit is idd erg lekker, ik heb hem ook gisteren gemaakt.
Sjonge moet ik niet te vaak doen.
Ik vier zondag mijn verjaardag, een goede reden om hem uit te proberen toch?
Zou de vulling ook lekker zijn tussen een chocobiscuit of is dit te veel chocolade?
Wie heeft het als eens geprobeerd ?
Ik vier zondag mijn verjaardag, een goede reden om hem uit te proberen toch?
Zou de vulling ook lekker zijn tussen een chocobiscuit of is dit te veel chocolade?
Wie heeft het als eens geprobeerd ?
Zalig, meteen doen! Het is absoluut niet zo zwaar als ganache en chocoladebiscuit is luchtig! Gebruik wel de 350 ml slagroom.
Alvast smakelijk!
Ik heb hem ook gemaakt!
Superjammie en inderdaad erg luchtig met 350ml slagroom
Ooooo...zo ziet hij er verrukkelijk uit Carolien!
Ik ga em trouwens dit weekend maken met after eight chocola...
Ik maak hem nu vaak met 3/4 melk en 1/4 pure chocolade, omdat ik de hele pure variant net even te heftig vond.
Mmm After Eight, briljant idee......... Ik doe er ook wel eens van die hazelnootjes door, mmmmm
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » Super-snelle Heeeeerlijke Chocolademousse
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.