Pagina's Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOWTO] taart met openslaande punten
hoe zit dat met de punten als je die openslaat zakken ze dan niet in?
en moet je het maken met fondant of kan het ook met marsefond?
Als het mag
Natuurlijk!! Daar is de howto voor bedoeld Veel succes!
hoe zit dat met de punten als je die openslaat zakken ze dan niet in?
en moet je het maken met fondant of kan het ook met marsefond?
Ik doe het het liefst een dag van tevoren en leg dan bv rolletjes keukenpapier onder elk puntje zodat ie niet instort.
Heb het nog nooit met marsepein gedaan, maar kan vast ook, want het hoeft niet keihard te worden, al je er niks op wilt laten leunen
Heb het nog nooit met marsepein gedaan, maar kan vast ook, want het hoeft niet keihard te worden, al je er niks op wilt laten leunen
Ik heb hem met marsepein gemaakt, lukte prima!
Maar, ik heb hem na het maken meteen op tafel gezet, weet niet hoelang de punten uit zichzelf blijven staan.
Groetjes, Katja
Waar zijn de foto's ...?
Huh? Ik zie ze gewoon, hoor
Ik zie ze ook gewoon hoor... gelukkig maar want wil hem straks of morgen gaan proberen!
gevonden namens wat dames op het forum na mij vraag hoe te maken..
mooie uitleg ga der snel eens mee aan de slag.
Jeeeee gelukt!!! bedankt voor je duidelijke uitleg!!!
Jeeeee gelukt!!! bedankt voor je duidelijke uitleg!!!
Bedankt! :-D ** Gaat kijken of de foto er al staat **
Bedankt voor deze schitterende how-to! Mijn taart met openslaande punten was onmiddellijk gelukt!
Enige aanvulling (als het hierboven al niet staat): als je de bureaumat van Ikea of een tafelzeil gebruikt om op uit te rollen en zo de fondant op de taart te leggen, dan moet je de binnenste kleur bovenop de hoofdkleur leggen.
niet ik zelf maar me dochter heeft het met valentijn uit geprobeerd..met deze uit leg...dat was echt zo super handig.
nu ik zelf nog een keer..
Enige aanvulling (als het hierboven al niet staat): als je de bureaumat van Ikea of een tafelzeil gebruikt om op uit te rollen en zo de fondant op de taart te leggen, dan moet je de binnenste kleur bovenop de hoofdkleur leggen.
Da's een goeie: ik zet 'm er even bij in het openigsbericht!
@ Jochoc: wat een geslaagde taart; complimenten!
Super bedankt.
Door deze how-to is mijn taartje prachtig geworden.
Dank, dank!!
bedankt deze ga ik ook eens proberen
Bedankt!! Morgen eens proberen!
geweldig how to thanks
Mijn 'paastaartje' is helemaal super gelukt door deze how to, bedankt!
Blij dat het gelukt is en dat je er wat aan had! Ga je 'm ook posten??
Super bedankt voor deze goede uitleg...ga het morgen meteen uitproberen.... Ben benieuwd of het mij lukt.
Heel erg bedankt voor deze How-To. Taartje net gemaakt en hij is gelukt! Nu alleen nog even wat verder versieren
Ben net lid van dit forum, dus misschien een beetje late reactie , maar wat een super uitleg!
Ik wil graag voor de verjaardag van mijn vriend een taartje maken, maar had geen inspiratie voor de decoratie. Maar ik ga gewoon proberen of deze lukt (wordt mijn tweede taartje, dus best spannend!)
Ik ben ook net nieuw hier en heb meteen een vraag.
Ik werk ook met de Ikea-bureaumat, maar waarom moet je de kleuren dan precies andersom leggen?
Ik moet er wel bij zeggen dat ik de Ikea-mat ondersteboven op mijn aanrecht heb liggen, zodat ik op de gladde zijde werk.
Weet niet of dat nog verschil maakt?
Verder goede uitleg!
Ik ga hem proberen voor de verjaardagstaart van mijn zoontje, over 2 weken!!
Het andersom beginnen met de kleuren komt door het omkiepen: als je het doet zoals ik beschrijf, dan blijft de bovenste kleur gewoon de bovenste kleur Succes ermee!
Super how-to!! Mag komend weekend ook eindelijk deze taart gaan maken Ik had alleen wel een vraagje: Het wordt een stapeltaart, waarvan de bovenste laag (dus de laag met de openslaande punten) een dummie wordt.
Ik kan dus niet het onderste fondantlaagje gelijk maken door er botercreme tot gelijke hoogte naast te smeren... Hoe zorg ik ervoor dat je dat onderste laagje fondant niet ziet doordrukken? Zal ik de hele bovenkant gewoon bekleden, of het heel 'taartje'? of is er een andere handige manier ?
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOWTO] taart met openslaande punten
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.