Nou, ze zijn heerlijk! Man o man o man, ik zou ze allemaal wel kunnen opeten
Ik heb ze dinsdagavond gemaakt, gisterochtend en gisteravond heeft de visite wat gekregen, vanavond eten manlief en ik de laatste stukjes.
De taart in de koelkast laten opstijven, maar op kamertemperatuur aansnijden met een glad mes. Je hoeft dan niet je mes heet te maken, hij glijd er zo doorheen. Wel na elke snede je mes schoonvegen om kruimeltjes op de chocola te voorkomen.
O ja, als je een strook bakpapier onder de bodem legt voor het bakken (over de randen laten hangen), til je de koek als hij klaar is zo uit de vorm. Als de chocola aan de vorm vast zit, even met heet water de buitenkant van de vorm omspoelen.
Dit was het resultaat bij mij, in een 20x20 vorm was de bodem dik genoeg, met een grote reep chocola erover, is volgens mij 200g:
If a cluttered desk is a sign of a cluttered mind, of what, then, is an empty desk a sign?