Re: There is a first time for everything....
Zo, daar kan je trots op zijn zeg!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » There is a first time for everything....
Mooie taart, mooie kleuren !! hoeveelheid bloemen perfect in balance. Leuke idee i.p.v. popetjes, de frame. De rand vind ik inderdaad te dik, maar voor de rest, heel professioneel.
Mooie taart, mooie kleuren !! hoeveelheid bloemen perfect in balance. Leuke idee i.p.v. popetjes, de frame. De rand vind ik inderdaad te dik, maar voor de rest, heel professioneel.
Dat krijg je helaas met kantmallen, anders zit er geen diepte in. Tenzij je met sugarlace gaat werken. Ik heb wel de basistaart heel dun uitgerold.
Echt heel mooi!!!!
Je kan 'm wel heel dun krijgen met de perfect paste van Annelies van Tessel. Ik heb de paste eerst heeeeeeeeeel dun uitgerold, in de mal gedaan en daarna nogmaals met flink hard duwen in de mal gerold. De mal kwam net niet door de paste heen, zo dun was het. Met fondant gaat dat inderdaad echt niet lukken.
Je kan 'm wel heel dun krijgen met de perfect paste van Annelies van Tessel. Ik heb de paste eerst heeeeeeeeeel dun uitgerold, in de mal gedaan en daarna nogmaals met flink hard duwen in de mal gerold. De mal kwam net niet door de paste heen, zo dun was het. Met fondant gaat dat inderdaad echt niet lukken.
En dan was dit marsepein, nog grover.
Maar was dat ook deze mal? Wat die wat grotere gaatjes in de grote bloemen, dan is behoorlijk diep.
Ik heb de Kristen Lace border gebruikt van Karen Davies, die is ook heel diep. Die paste is echt geweldig spul, zou je voor de gein eens moeten proberen. Hij is nog lekker ook
Ik vind marsepein trouwens vreselijk spul om dit soort dingen mee te doen, ik vind dat je het mooi hebt gedaan zo hoor!
Ik ook hoor, maar de klant wilde perse marsepein, ik werk er normaal nooit mee.
Heb jouw mal even opgezocht, maar ookal is het een diepe mal, het relief is niet zo diep. Bij mij zijn de hoogste opstaande puntjes zeker 2 mm.
Zal vast niet de last time zijn, hij is heel mooi.
Schitterend!
Die mal is inderdaad dieper, ik ga 'm ook proberen
Mooie taart, maar inderdaad witte marsepein is een crime om mee te bekleden.
Erg mooi!
Mooi hoor, mijn complimenten. Wat een schattig lijstje ook.
Heel erg mooi
Ik ook hoor, maar de klant wilde perse marsepein, ik werk er normaal nooit mee.
Ik vind de taart werkelijk prachtig en geweldig..maar tip aan jou.. laat je niet leiden door wat de klant wil.. Bij mij mogen ze niet kiezen voor marsepein.. Daar ben ik heel duidelijk en stellig in.. Misschien niet commercieel of misschien niet "klantvriendelijk". Maar ik wil graag kunnen werken met de producten die ik gewend ben en waar ik mijn werk goed mee kan doen.. Uiteindelijk heeft iedereen daar wel begrip voor..
En ja, zo niet.. gelukkig zijn er genoeg andere collega-bedrijven en baksters in Nederland :-)
Ik ook hoor, maar de klant wilde perse marsepein, ik werk er normaal nooit mee.
Ik bekleed dan de taart met marsepein en deco gewoon van fondant of wat ook maar geschikt is.
anouckjewel schreef:Ik ook hoor, maar de klant wilde perse marsepein, ik werk er normaal nooit mee.
Ik vind de taart werkelijk prachtig en geweldig..maar tip aan jou.. laat je niet leiden door wat de klant wil.. Bij mij mogen ze niet kiezen voor marsepein.. Daar ben ik heel duidelijk en stellig in.. Misschien niet commercieel of misschien niet "klantvriendelijk". Maar ik wil graag kunnen werken met de producten die ik gewend ben en waar ik mijn werk goed mee kan doen.. Uiteindelijk heeft iedereen daar wel begrip voor..
En ja, zo niet.. gelukkig zijn er genoeg andere collega-bedrijven en baksters in Nederland :-)
Ach al doende leert men.
Ik weet in ieder geval weer waarom ik graag met fondant werk
mooi hoor.
De taart is ook mooi wit. Ik ben er nog steeds niet achter hoe je dat voor elkaar krijgt. Extra dik afsmeren? Of toch afsmeren met witte chocoganache. heb jij tips?
mooi hoor.
De taart is ook mooi wit. Ik ben er nog steeds niet achter hoe je dat voor elkaar krijgt. Extra dik afsmeren? Of toch afsmeren met witte chocoganache. heb jij tips?
Deze is afgesmeerd met witte choco ganache
Ben ook wel heel nieuwschierig naar je macarons
Mooie taart hoor!
Tja, die heb ik dus niet gefotografeerd...
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » There is a first time for everything....
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.