26

Re: There is a first time for everything....

Zo, daar kan je trots op zijn zeg!

27

Re: There is a first time for everything....

Mooie taart, mooie kleuren !! hoeveelheid bloemen perfect in balance. Leuke idee i.p.v. popetjes, de frame. De rand vind ik inderdaad te dik, maar voor de rest, heel professioneel.

28

Re: There is a first time for everything....

May schreef:

Mooie taart, mooie kleuren !! hoeveelheid bloemen perfect in balance. Leuke idee i.p.v. popetjes, de frame. De rand vind ik inderdaad te dik, maar voor de rest, heel professioneel.

Dat krijg je helaas met kantmallen, anders zit er geen diepte in. Tenzij je met sugarlace gaat werken. Ik heb wel de basistaart heel dun uitgerold.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

29

Re: There is a first time for everything....

Echt heel mooi!!!!

30

Re: There is a first time for everything....

Je kan 'm wel heel dun krijgen met de perfect paste van Annelies van Tessel. Ik heb de paste eerst heeeeeeeeeel dun uitgerold, in de mal gedaan en daarna nogmaals met flink hard duwen in de mal gerold. De mal kwam net niet door de paste heen, zo dun was het. Met fondant gaat dat inderdaad echt niet lukken.

31

Re: There is a first time for everything....

Tamataartje schreef:

Je kan 'm wel heel dun krijgen met de perfect paste van Annelies van Tessel. Ik heb de paste eerst heeeeeeeeeel dun uitgerold, in de mal gedaan en daarna nogmaals met flink hard duwen in de mal gerold. De mal kwam net niet door de paste heen, zo dun was het. Met fondant gaat dat inderdaad echt niet lukken.

En dan was dit marsepein, nog grover.
Maar was dat ook deze mal? Wat die wat grotere gaatjes in de grote bloemen, dan is behoorlijk diep.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

32

Re: There is a first time for everything....

Ik heb de Kristen Lace border gebruikt van Karen Davies, die is ook heel diep. Die paste is echt geweldig spul, zou je voor de gein eens moeten proberen. Hij is nog lekker ook  :Y
Ik vind marsepein trouwens vreselijk spul om dit soort dingen mee te doen, ik vind dat je het mooi hebt gedaan zo hoor!

33

Re: There is a first time for everything....

Ik ook hoor, maar de klant wilde perse marsepein, ik werk er normaal nooit mee.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

34

Re: There is a first time for everything....

Heb jouw mal even opgezocht, maar ookal is het een diepe mal, het relief is niet zo diep. Bij mij zijn de hoogste opstaande puntjes zeker 2 mm.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

35

Re: There is a first time for everything....

Zal vast niet de last time zijn, hij is heel mooi.

Wil je me volgen op Facebook, like dan https://www.facebook.com/zoetzwolle
Groetjes Annemarie

36

Re: There is a first time for everything....

Schitterend!

37

Re: There is a first time for everything....

Die mal is inderdaad dieper, ik ga 'm ook proberen  ;)

38

Re: There is a first time for everything....

Mooie taart, maar inderdaad witte marsepein is een crime om mee te bekleden. :Y

Groetjes Willy

39

Re: There is a first time for everything....

mooi!

40

Re: There is a first time for everything....

Erg mooi!  :thumb:

41

Re: There is a first time for everything....

Mooi hoor, mijn complimenten. Wat een schattig lijstje ook.

Aan het huishouden doen ga je niet dood, maar ik neem liever geen risico!
http://creataartjes.webklik.nl

42

Re: There is a first time for everything....

Heel erg mooi :thumb:

43

Re: There is a first time for everything....

Prachtig taart!

44

Re: There is a first time for everything....

anouckjewel schreef:

Ik ook hoor, maar de klant wilde perse marsepein, ik werk er normaal nooit mee.

Ik vind de taart werkelijk prachtig en geweldig..maar tip aan jou.. laat je niet leiden door wat de klant wil.. Bij mij mogen ze niet kiezen voor marsepein.. Daar ben ik heel duidelijk en stellig in.. Misschien niet commercieel of misschien niet "klantvriendelijk". Maar ik wil graag kunnen werken met de producten die ik gewend ben en waar ik mijn werk goed mee kan doen.. Uiteindelijk heeft iedereen daar wel begrip voor..
En ja, zo niet.. gelukkig zijn er genoeg andere collega-bedrijven en baksters in Nederland :-)

45

Re: There is a first time for everything....

anouckjewel schreef:

Ik ook hoor, maar de klant wilde perse marsepein, ik werk er normaal nooit mee.

Ik bekleed dan de taart met marsepein en deco gewoon van fondant of wat ook maar geschikt is.

Wil je me volgen op Facebook, like dan https://www.facebook.com/zoetzwolle
Groetjes Annemarie

46

Re: There is a first time for everything....

Kimh schreef:
anouckjewel schreef:

Ik ook hoor, maar de klant wilde perse marsepein, ik werk er normaal nooit mee.

Ik vind de taart werkelijk prachtig en geweldig..maar tip aan jou.. laat je niet leiden door wat de klant wil.. Bij mij mogen ze niet kiezen voor marsepein.. Daar ben ik heel duidelijk en stellig in.. Misschien niet commercieel of misschien niet "klantvriendelijk". Maar ik wil graag kunnen werken met de producten die ik gewend ben en waar ik mijn werk goed mee kan doen.. Uiteindelijk heeft iedereen daar wel begrip voor..
En ja, zo niet.. gelukkig zijn er genoeg andere collega-bedrijven en baksters in Nederland :-)

Ach al doende leert men.
Ik weet in ieder geval weer waarom ik graag met fondant werk ;-)

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

47

Re: There is a first time for everything....

mooi hoor.
De taart is ook mooi wit. Ik ben er nog steeds niet achter hoe je dat voor elkaar krijgt. Extra dik afsmeren? Of toch afsmeren met witte chocoganache. heb jij tips?

48

Re: There is a first time for everything....

klaproos schreef:

mooi hoor.
De taart is ook mooi wit. Ik ben er nog steeds niet achter hoe je dat voor elkaar krijgt. Extra dik afsmeren? Of toch afsmeren met witte chocoganache. heb jij tips?

Deze is afgesmeerd met witte choco ganache

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

49

Re: There is a first time for everything....

Ben ook wel heel nieuwschierig naar je macarons  :D
Mooie taart hoor!

50

Re: There is a first time for everything....

Tja, die heb ik dus niet gefotografeerd... :/

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart