26

Re: gebakjes uit het grote patisserie boek ( Opera en bavarois gebak)

Wow, prachtig gedaan!!
Mooie gebakjes  :Y

Soms heb je van die dromen die je wakker houden,
.........tot je ze uitvoert.

27

Re: gebakjes uit het grote patisserie boek ( Opera en bavarois gebak)

ziet er schitterend maar ook heerlijk uit! en dat het ook geschikt is als een boek bakken voor dummies heeft mij zojuist doen besluiten het ook te kopen  :lol: hopen dat het mij ook gaat lukken :o

kijk ook eens op www.brenniescakehouse.nl voor al mijn taarten, workshops en zelf gemaakte mallen welke ook te koop zijn.

28

Re: gebakjes uit het grote patisserie boek ( Opera en bavarois gebak)

Ze zien er echt lekker en mooi uit!!

Re: gebakjes uit het grote patisserie boek ( Opera en bavarois gebak)

Dat boek heb ik ook! Heel erg aan te raden. Alles wat ik ooit bij een Franse bakker heb zien liggen waarvan ik dacht 'dat ziet er lekker uit' staat erin. Heel duidelijke omschrijvingen ook, met foto's; hij heeft de patisserierecepten niet versimpeld, alleen het jargon eruit gehaald zodat 'iedereen' ze kan begrijpen. Patisseriebijbel :-)

je gebakjes zien er prachtig uit trouwens!

30

Re: gebakjes uit het grote patisserie boek ( Opera en bavarois gebak)

heel erg mooi en lekker!

heb het boek ook, tot nog toe alleen in gelezen :o

31

Re: gebakjes uit het grote patisserie boek ( Opera en bavarois gebak)

Ziet er ronduit GE-WEL-DIG uit.

Heb je die rechthoekige in een grote rechthoek gebakken en nadien gesneden of kleine rechthoekjes gebakken?

32

Re: gebakjes uit het grote patisserie boek ( Opera en bavarois gebak)

Het ziet er overheerlijk uit. Zie niet vaak zulke mooie creaties hier.
Helemaal leuk!

33

Re: gebakjes uit het grote patisserie boek ( Opera en bavarois gebak)

mamatina1012 schreef:

Ziet er ronduit GE-WEL-DIG uit.

Heb je die rechthoekige in een grote rechthoek gebakken en nadien gesneden of kleine rechthoekjes gebakken?

jeetje mineetje zeg :o  wat een boel reacties.
bedankt voorde complimenten :)

ik heb inderdaad met een grote rechthoekige bakrand gemaakt
en het daarna gesneden in kleinere stukken.

het boek is inderdaad aan te raden, staan zoveel lekkere dingen in :lol: