Re: cakepops gedipt in fondant
Bedankt. ga het binnenkort zeker uitproberen.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » cakepops gedipt in fondant
Bedankt. ga het binnenkort zeker uitproberen.
Wauw erg leuk, en met wat voor vuilspuit vul je hem dan? Sorry maar ik heb geen idee, maar het klinkt zo lekker dat ik het wel wil gaan proberen!
Maar complimenten wat het ziet er erg mooi en ook lekker uit!
Lieve cakepops hoor! Ben al een tijdje op zoek er naar, maar wat voor uitsteker/ Mold is het bloemetje als ik vragen mag? Bedankt alvast
Ik had nog een vraagje. Ga ze morgen uitproberen maar hoeveel biscuitmix water en ei gebruik je hier voor? En hoeveel pops kun je er dan ongeveer uithalen?
Wauw erg leuk, en met wat voor vuilspuit vul je hem dan? Sorry maar ik heb geen idee, maar het klinkt zo lekker dat ik het wel wil gaan proberen!
Maar complimenten wat het ziet er erg mooi en ook lekker uit!
een vulspuitmondje is heel lang met een scherp puntje die je zo de pop ik kan drukken
de vulspuitmond moet je natuurlijk wel in een spuitzak doen
Lieve cakepops hoor! Ben al een tijdje op zoek er naar, maar wat voor uitsteker/ Mold is het bloemetje als ik vragen mag? Bedankt alvast
de mold is de petunia blossem art!
Ik had nog een vraagje. Ga ze morgen uitproberen maar hoeveel biscuitmix water en ei gebruik je hier voor? En hoeveel pops kun je er dan ongeveer uithalen?
als ik 330 mix met 250 ei en 35 water neem
kan je ongeveer 100 pops maken!
dank je wel. Ik heb ze inmiddels uitgeprobeerd. Ze zijn super lekker, maar ik krijg ze helaas niet rond! Kan ze dus niet mooi versieren. Had jij daar ook last van?
dank je wel. Ik heb ze inmiddels uitgeprobeerd. Ze zijn super lekker, maar ik krijg ze helaas niet rond! Kan ze dus niet mooi versieren. Had jij daar ook last van?
mijn cakepops komen er niet allemaal mooi rond uit , maar door ze in te spuiten met creme kan je ze weer mooier rond krijgen.
en soms heb ik van die randjes erom heen zitten ( dan komt als je teveel beslag in de popmaker doet) en die knip ik er met een klein schaartje gewoon van af
Wat super schattig!!!
Weet je inmiddels het merk van je fondant?
Ziet er een stuk beter uit dan met mijn chocolade en candy melts bekleden pops.
Alvast bedankt!
Mooie popcakes, complimenten.
Nu heb ik nog een pak royal icing staan van Funcakes
het is om koekjes te glazuren staat op het pak
Kan ik die ook gebruiken om er de popcakes in de dopen ?
Wat super schattig!!!
Weet je inmiddels het merk van je fondant?
Ziet er een stuk beter uit dan met mijn chocolade en candy melts bekleden pops.
Alvast bedankt!
dank je!
nee nog niet in de winkel geweest!
ik denk dat ik er volgende week weer ben en dan vraag ik het na!
Mooie popcakes, complimenten.
Nu heb ik nog een pak royal icing staan van Funcakes
het is om koekjes te glazuren staat op het pak
Kan ik die ook gebruiken om er de popcakes in de dopen ?
dank je
je kan het natuurlijk altijd proberen. als je het slap genoeg maakt !
ik weet zoms ook niet of iets kan ...en probeer het gewoon uit.
net als nu
nu ging het een keer goed maar heb ook vaak genoeg dingen geprobeerd en dat was geen succes en dan gaan ze gewoon direct de grijze bak in!
Hoe bewaar jij de fondant nadat je de verpakking hebt geopend?
En weet je toevallig ook hoe lang het dan nog houdbaar is?
Hoe bewaar jij de fondant nadat je de verpakking hebt geopend?
En weet je toevallig ook hoe lang het dan nog houdbaar is?
vloeibare fondant zit in een emmertje
dus de fondant met plastic afdekken en deksel erop en dan is ie houdbaar tot op de verpakking staat
zie nu dat er bisquitmix voor de popcakes gebruikt wordt
de keren dat ik ze gemaakt hebt heb
ik cupcakemix gebruikt.
Is bisquitmix met vulling beter
van smaak dan alleen cupcakemix.
zijn ze dan misschien steviger.
zie nu dat er bisquitmix voor de popcakes gebruikt wordt
de keren dat ik ze gemaakt hebt heb
ik cupcakemix gebruikt.
Is bisquitmix met vulling beter
van smaak dan alleen cupcakemix.
zijn ze dan misschien steviger.
ik vind ze veel lekkerder dan van een cakemix!
luchtiger en echt een mini taartje op een stokje!
bedankt voor je antwoord,
ga nu proberen met bisquitmix heb nog
choco en gewone in huis,
wat kun je als vulling erin spuiten ?
bedankt voor je antwoord,
ga nu proberen met bisquitmix heb nog
choco en gewone in huis,
wat kun je als vulling erin spuiten ?
wat je zelf lekker vind!
ik doe meestal gewoon vanille creme
maar ik denk dat het met ganache ook wel eens heel lekker kan zijn
zou ik er misschien ook wat jam of lemoncurd in kunnen spuiten?
zou ik er misschien ook wat jam of lemoncurd in kunnen spuiten?
ik denk dat het te slap is
het stokje moet er wel stevin in staan anders kan je niet dippen
maar je kan het natuurlijk wel aan je creme toevoegen !
ik heb ze vandaag gemaakt met saroma en slagroom. Hier spuit ik altijd mijn cc toeven mee, maar dacht daar kan ik ook wel mee vullen.
@spidygirl: ze zijn iid wat ronder geworden door het vullen. Sommigen helaas nog niet helemaal rond, maar wel lekker om zo op te snoepen.
Nokkie schreef:Hoe bewaar jij de fondant nadat je de verpakking hebt geopend?
En weet je toevallig ook hoe lang het dan nog houdbaar is?vloeibare fondant zit in een emmertje
dus de fondant met plastic afdekken en deksel erop en dan is ie houdbaar tot op de verpakking staat
Aha, met plastic afdekken.
Dat deed ik niet en dan ging de fondant bij mij na een tijdje schimmelen (wel schoon gewerkt, dus niet doordat er kruimels o.i.d. inkwamen). Dank je wel voor de tip.
Bij de Silgro hebben ze ook fondant in een emmertje (van hun eigen merk (Niels de Veeye ), die is dacht ik ook niet zo dun.
maar als je de fondant eenmaal aangemaakt hebt of verwarmt hebt is het niet heel lang houdbaar hoor
en zeker niet terug doen bij de rest!
Dat wat ik aangemaakt had gebruikte ik inderdaad direct en als ik wat overhad gooide ik het weg.
Ik bewaarde het geopende emmertje op kamertemperatuur, misschien dat het in de koelkast moet?
(Op de verpakking staat niets over hoe te bewaren).
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » cakepops gedipt in fondant
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.