Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Dank je wel voor de duidelijke uitleg...Ik kan niet wachten om je uitleg te gebruiken  :)

77

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

waar heb je die grote spuitzakken vandaan?
ik koop ze nu bij de bakshoponline
maar ander adresje is nooit weg

78

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Mooie How-to.... en ik wist niet van het bestaan van zo'n pizzading, maar die komt op mijn verlanglijstje.....Thanks

Groetjes, Miranda

79

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

olivierd schreef:

waar heb je die grote spuitzakken vandaan?
ik koop ze nu bij de bakshoponline
maar ander adresje is nooit weg

Ik wil je mijn adresje wel geven hoor, maar dat is wel een eindje rijden voor je  :lol:
(Brescia, Italie...  ;) )

80

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

wat een geweldige uitleg. Ik ga het de volgende keer eens op jouw manier proberen. Dank je wel. :)

Groetjes van Sanni

81

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Wat een super uitleg, bedankt!!!!!

82

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

ok haha beetje ver
dan haal ik ze wel hier
zijn overal zo klein ik werk het liefst met wat groters

83 Laatst bewerkt door taertengek26 (23-11-2011 19:42)

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

watvoor creme gebruik jij? ik botercreme, maar op de een of andere manier 'mislukt' die altijd, ik krijg er in ieder geval heel veel kleine klontjes in  :s  iemand een manier om dat te voorkomen??

1 ding nog:
ik snap dat van t plooien wegwerken niet helemaal, moet je dan omhoog bewegen???

84

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

ik heb een smooter die plakt zo aan mijn fondant hoe kan je dat verminderen of weg nemen?
het is bij marsepein erger dan fondant maar allebei plakt het

85

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

superbedankt. ik ga het zaterdag meteen uitproberen. hoe lang zet je
de taart tussendoor in de koelkast?

86

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Thx voor de duidelijke uitleg  :D

87

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Dank je wel dank je wel dank je wel dank je wel enz enz!!!

Ik heb het precies gedaan volgens jouw how to en eindelijk heb ik ze strak, de grootste taart sloot zelfs niet helemaal aan (waren lagen uit 2 taarten) en de kleinere was de bovenkant niet glad maar ze kwamen er er heel strak uit te zien, ben heel erg blij en je eeuwig dankbaar!

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … 2126891352

groetjes, Diana

88

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Helemaal super dit!! Ik ga dit bij mijn volgende taartje ook doen.

Groetjes, Renata

89

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

anaid_026 schreef:

Dank je wel dank je wel dank je wel dank je wel enz enz!!!

Ik heb het precies gedaan volgens jouw how to en eindelijk heb ik ze strak, de grootste taart sloot zelfs niet helemaal aan (waren lagen uit 2 taarten) en de kleinere was de bovenkant niet glad maar ze kwamen er er heel strak uit te zien, ben heel erg blij en je eeuwig dankbaar!

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … 2126891352


Wat leuk om te lezen!! Bedankt voor je reactie en complimenten voor je mooie taartjes  :thumb:

90

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Hoe lang zet je ze tussendoor steeds in de koelkast.

Vind het een superduidelijke how-to. Ga hier zeker gebruik van maken.

Veel liefs,
Willeke

91

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

willempie78 schreef:

Hoe lang zet je ze tussendoor steeds in de koelkast.

Vind het een superduidelijke how-to. Ga hier zeker gebruik van maken.

Dat verschilt. Ik ga tussendoor andere dingen doen, zoals afwassen. Dan is er zo weer een half uur voorbij. Kijk tussendoor gewoon even of de botercreme al goed hard is geworden.
Ik houd de tijd nooit bij, dus precies kan ik niet zeggen, hoelang hij minimaal in de koelkast moet.

92

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Ik zet ook even een .-je zodat ik hem terug kan vinden. Superduidelijk!!! :Y

93

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Tijdje geleden uitgeprobeerd en het werkt super!!!!!

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Ik heb de link ook opgeslagen :-D

Van de week gelijk uitproberen! Zal vast goed komen met zo'n duidelijke beschrijving :-)

95

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Ga t morgen maar eens uitproberen. Zal vast weer moeilijker zijn dan het op de plaatjes lijkt.

96

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

wauw wat een super uitleg, ik morgen meteen aan de slag maar eerst een pizzaschep halen

97

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Wat een top uitleg, super lief dat je de tijd hebt genomen om hem op te schrijven.Ga van het weekend gelijk testen. Alleen nog een vraag hoe dik zijn je plakkem biscuit na het snijden. Die van mij scheuren altijd als ik het biscuit zaag, vooral dunne plakken.

98

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

bloem9 schreef:

Wat een top uitleg, super lief dat je de tijd hebt genomen om hem op te schrijven.Ga van het weekend gelijk testen. Alleen nog een vraag hoe dik zijn je plakkem biscuit na het snijden. Die van mij scheuren altijd als ik het biscuit zaag, vooral dunne plakken.

Ik denk ongeveer 1 cm of ietsjes meer. Ik heb de taartzaag iig op het 1e streepje.
Snijd je hem misschien te vroeg door? Wanneer ik door tijdgebrek mijn biscuit wel eens al snel na het bakken doorsnijd (zonder eerst in de vriezer te doen dus), heb ik dat probleem ook wel eens.

99

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

Wat een fijne how to Lori. Ik vraag me echter 1 ding af, zodra jouw taart uit de oven komt vind ik em eigenlijk al heul strak  :)

Ik heb dezelfde bakvormen en gebruik ook biscuitmix maar toch is mijn taart als ie uit de oven komt boven gekrompen als het ware. Als ik de taart dan omdraai dan loopt ie schuin af naar beneden. Ik denk dus dat ik ergens in het bakproces mis ga maar ik weet niet waarin. Heb de oven stand al geprobeerd en de hete lucht (was helemaal een ramp), heb al oplopende temperaturen geprobeerd maar ook volle gas op de stand zoals de biscuitmix aangeeft. Wat is jouw manier?

Alvast bedankt voor al die antwoorden ook ;)

Printje op ouwel of frosty nodig? Mail me even!

100

Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt

hoi lori
bedankt voor je reactie. Mijn lagen zijn soms nog wel dikker, ook uit vriezer gebeurt het met. Misschien is mijn biscuit wel gewoon te luchtig  :lol: