Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt
Dank je wel voor de duidelijke uitleg...Ik kan niet wachten om je uitleg te gebruiken
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt
Dank je wel voor de duidelijke uitleg...Ik kan niet wachten om je uitleg te gebruiken
waar heb je die grote spuitzakken vandaan?
ik koop ze nu bij de bakshoponline
maar ander adresje is nooit weg
Mooie How-to.... en ik wist niet van het bestaan van zo'n pizzading, maar die komt op mijn verlanglijstje.....Thanks
waar heb je die grote spuitzakken vandaan?
ik koop ze nu bij de bakshoponline
maar ander adresje is nooit weg
Ik wil je mijn adresje wel geven hoor, maar dat is wel een eindje rijden voor je
(Brescia, Italie... )
wat een geweldige uitleg. Ik ga het de volgende keer eens op jouw manier proberen. Dank je wel.
Wat een super uitleg, bedankt!!!!!
ok haha beetje ver
dan haal ik ze wel hier
zijn overal zo klein ik werk het liefst met wat groters
watvoor creme gebruik jij? ik botercreme, maar op de een of andere manier 'mislukt' die altijd, ik krijg er in ieder geval heel veel kleine klontjes in iemand een manier om dat te voorkomen??
1 ding nog:
ik snap dat van t plooien wegwerken niet helemaal, moet je dan omhoog bewegen???
ik heb een smooter die plakt zo aan mijn fondant hoe kan je dat verminderen of weg nemen?
het is bij marsepein erger dan fondant maar allebei plakt het
superbedankt. ik ga het zaterdag meteen uitproberen. hoe lang zet je
de taart tussendoor in de koelkast?
Thx voor de duidelijke uitleg
Dank je wel dank je wel dank je wel dank je wel enz enz!!!
Ik heb het precies gedaan volgens jouw how to en eindelijk heb ik ze strak, de grootste taart sloot zelfs niet helemaal aan (waren lagen uit 2 taarten) en de kleinere was de bovenkant niet glad maar ze kwamen er er heel strak uit te zien, ben heel erg blij en je eeuwig dankbaar!
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … 2126891352
Helemaal super dit!! Ik ga dit bij mijn volgende taartje ook doen.
Dank je wel dank je wel dank je wel dank je wel enz enz!!!
Ik heb het precies gedaan volgens jouw how to en eindelijk heb ik ze strak, de grootste taart sloot zelfs niet helemaal aan (waren lagen uit 2 taarten) en de kleinere was de bovenkant niet glad maar ze kwamen er er heel strak uit te zien, ben heel erg blij en je eeuwig dankbaar!
Wat leuk om te lezen!! Bedankt voor je reactie en complimenten voor je mooie taartjes
Hoe lang zet je ze tussendoor steeds in de koelkast.
Vind het een superduidelijke how-to. Ga hier zeker gebruik van maken.
Hoe lang zet je ze tussendoor steeds in de koelkast.
Vind het een superduidelijke how-to. Ga hier zeker gebruik van maken.
Dat verschilt. Ik ga tussendoor andere dingen doen, zoals afwassen. Dan is er zo weer een half uur voorbij. Kijk tussendoor gewoon even of de botercreme al goed hard is geworden.
Ik houd de tijd nooit bij, dus precies kan ik niet zeggen, hoelang hij minimaal in de koelkast moet.
Ik zet ook even een .-je zodat ik hem terug kan vinden. Superduidelijk!!!
Tijdje geleden uitgeprobeerd en het werkt super!!!!!
Ik heb de link ook opgeslagen :-D
Van de week gelijk uitproberen! Zal vast goed komen met zo'n duidelijke beschrijving :-)
Ga t morgen maar eens uitproberen. Zal vast weer moeilijker zijn dan het op de plaatjes lijkt.
wauw wat een super uitleg, ik morgen meteen aan de slag maar eerst een pizzaschep halen
Wat een top uitleg, super lief dat je de tijd hebt genomen om hem op te schrijven.Ga van het weekend gelijk testen. Alleen nog een vraag hoe dik zijn je plakkem biscuit na het snijden. Die van mij scheuren altijd als ik het biscuit zaag, vooral dunne plakken.
Wat een top uitleg, super lief dat je de tijd hebt genomen om hem op te schrijven.Ga van het weekend gelijk testen. Alleen nog een vraag hoe dik zijn je plakkem biscuit na het snijden. Die van mij scheuren altijd als ik het biscuit zaag, vooral dunne plakken.
Ik denk ongeveer 1 cm of ietsjes meer. Ik heb de taartzaag iig op het 1e streepje.
Snijd je hem misschien te vroeg door? Wanneer ik door tijdgebrek mijn biscuit wel eens al snel na het bakken doorsnijd (zonder eerst in de vriezer te doen dus), heb ik dat probleem ook wel eens.
Wat een fijne how to Lori. Ik vraag me echter 1 ding af, zodra jouw taart uit de oven komt vind ik em eigenlijk al heul strak
Ik heb dezelfde bakvormen en gebruik ook biscuitmix maar toch is mijn taart als ie uit de oven komt boven gekrompen als het ware. Als ik de taart dan omdraai dan loopt ie schuin af naar beneden. Ik denk dus dat ik ergens in het bakproces mis ga maar ik weet niet waarin. Heb de oven stand al geprobeerd en de hete lucht (was helemaal een ramp), heb al oplopende temperaturen geprobeerd maar ook volle gas op de stand zoals de biscuitmix aangeeft. Wat is jouw manier?
Alvast bedankt voor al die antwoorden ook
hoi lori
bedankt voor je reactie. Mijn lagen zijn soms nog wel dikker, ook uit vriezer gebeurt het met. Misschien is mijn biscuit wel gewoon te luchtig
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.