26

Re: Beroep op jullie expertise: wat is dit?

Jadzia schreef:
Sharrr schreef:

http://youtu.be/UCrY0hLeWyU

Ik dacht eerst slagroom, maar dat wordt naar mijn idee niet zo luchtig en bovendien smelt de fondant/marsepein toch van slagroom?

Ik ben echt geen expert, maar ik meende te zien dat de taart niet bekleed was met fondant/marsepein, maar met iets room-achtigs. Kijk maar hoe zacht het lijkt als de bloemen erop gezet worden.

En: wauw... dat zou ik ook wel willen kunnen!


Ik had dat idee ook dat hij niet met fondant of marsepein is bekleed.

En ja wauw ik zou dat ook wel willen kunnen. Echt gaaf

27

Re: Beroep op jullie expertise: wat is dit?

Iemand al geprobeerd?

Zo schiet een taart decoreren wel op :D
Kunstzinnig, hoe lang zul je moeten oefenen?

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij

28 Laatst bewerkt door gonnie (26-02-2012 08:22)

Re: Beroep op jullie expertise: wat is dit?

Ik denk dat dit hetzelfde is als in deze video:
http://www.youtube.com/watch?v=4Jdg2oCi … re=related

En dat is italian meringue. Wat denken jullie, zou het hetzelfde zijn?
In het bovenstaande filmpje (uit cuba)  hebben ze blijkbaar zelf hun eigen spuitmondjes gemaakt. Knap hoor!