Re: Bon bon bloc vulling
Even een vraagje hier!
Ik wil dit recept gebruiken als toef op mijn cupcake,maar hoen b moet ik mijn cupcake dan bearen? Koelkast? Word ie toch droog van?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » Bon bon bloc vulling
Even een vraagje hier!
Ik wil dit recept gebruiken als toef op mijn cupcake,maar hoen b moet ik mijn cupcake dan bearen? Koelkast? Word ie toch droog van?
dit ga ik ook proberen lijkt me heel lekker.
nou is dit al een wat oudere topic zie ik maar hellaas ben ik net begonnen.
En dit recept lijkt mij dus heeeeerlijk.
wat is heb gelezen is dat als de bonbonbloc mouse klaar is je hem niet meer terug in de koelkast moet zetten omdat deze brokkelig etc wordt.
Maar ik maak graag mijn taart een dag van te voren als ik visite krijg.
Als hij al tussen de taart zit kan ik hem dus niet meer in de koelkast zetten. Hoe ga ik hem dan lekker houden?
of gewoon direct helemaal opeten
ja als ie tussen de taart zit moet ie weer terug de koelkast in hoor! als vulling is het heel lekker
Bedankt Chantal, ik gas hem zeker maken
Ik wil deze vulling gebruiken in een taart van 28cm doorsnede. Heb ik dan genoeg of moet ik wat extra maken?
Ik wil een ronde chocobiscuit van 28cm vullen met twee lagen bonbonblocvulling en afsmeren met chocopasta of de bonbonbloc als ik nog over heb. Of zou dat teveel choco zijn?
heb de spulletjes in huis ga hem ook proberen te maken
,
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » Bon bon bloc vulling
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.