Re: Isomalt Suikerjuwelen

Etspaghet schreef:

Ok, we heeft dé tip?? :D

Ik heb nu een paar keer geprobeerd om met de mold van squire kitchen en gesmolten isomalt met kleurstof, juwelen te maken.

So far so good.

Alleen als ze uit de vorm komen, zitten er altijd inieminie belletjes op het oppervlak waardoor ze er niet glanzend uitzien.

Ik vind dit jammer :(

En zoek dé tip omdit te voorkomen ofwel te verminderen!

Als je er met een keukenbrander heel even oveheen gaat heb je de glans terug en de balletjes weg
Mijn ervaring is als je ze luchtdicht (bakje ) met een pantyzakje gevult met zout in de vriezer legt blijven ze mooi ..
omgevingswarmte maakt het ook een tikkie dof omdat het lichtelijk smelt

52

Re: Isomalt Suikerjuwelen

ok..... :D

ik ga even een oud topic weer aan de gang slingeren....

is datgene waar jullie het over hebben SK ready-tempered Isomalt?

En wie heeft daar nog meer ervaring mee en tips voor mij??

Wat je met liefde maakt, mag je absoluut met gepaste trots showen....  ;-)