1

Onderwerp: Onderzijde in chocolade dopen?

https://i.postimg.cc/XXpLP9jF/red-velvet-tulband-01.jpg

Ik zou graag een red velvet tulband maken die, net als op deze afbeelding, aan de onderkant een laag chocolade heeft. Iemand een tip hoe ik dat het beste zou kunnen doen?

Op de afbeelding is de rand kaarsrecht, waardoor ik vermoed dat de tulband in een bak met chocolade is geplaatst / gedoopt, maar een bak met chocolade maken klinkt als héél veel chocolade. Dus misschien zijn er nog betere methoden?

Re: Onderzijde in chocolade dopen?

Als je pan met chocolade 2 cm groter is dan je tulband heb je niet zoveel couverture nodig.
Maak de chocolade wat vloeibaarder met een beetje cocos vet is de chocolade ook niet zo hard dat het in stukken breekt met snijden.

Als je zondigt zondig dan lekker

3

Re: Onderzijde in chocolade dopen?

Goede tip, dankjewel!

4

Re: Onderzijde in chocolade dopen?

Goede tip, dankjewel!