1

Onderwerp: Baksels in Koronatijd

Hallo beste Taartenfeeen!

Ik heb paar baksels voor presenteren.

http://kepkezelo.com/images/nrntwur4kr512exrovv5.jpg   giestdeeg "Ferdinand rollade"Hu.

http://kepkezelo.com/images/73st24pvheva2tg4l5pg.jpg   Banaan-pinda-chokolade cc-s

http://kepkezelo.com/images/9mdsx1ifb0byq8yhmp10.jpg   Paasbrood met slagroom.

http://kepkezelo.com/images/auxox19g7354f27ch3vo.jpg    Citroentaart

http://kepkezelo.com/images/fdds2tigukmrgmbuwrgg.jpg    Belgise wafel met vruit

http://kepkezelo.com/images/67eg7oh20le2w1f97yhm.jpg   Soesjes""Hu.met choko-
slagroom

http://kepkezelo.com/images/7wjd8t10c6ldwjebruop.jpg      Chokoladetaart 15cm met "Parijse crem"


http://kepkezelo.com/images/fwobg8ahof8xlp34e9ck.jpg   Verjaardigstaart Chokolade en Zee

http://kepkezelo.com/images/0o3wn3y68de6lsva4m1n.jpg


Groetjes voor jullie Allemaal! Ik hoop dat niemand is ziek!!  :)

2

Re: Baksels in Koronatijd

:thumb: lekker bezig

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

3

Re: Baksels in Koronatijd

Het water loopt mij in de mond van al dat lekkers  :9

4

Re: Baksels in Koronatijd

Je paasbrood ziet er goed uit zeg! Doe je echt slagroom door het deeg?

Tieneke

5

Re: Baksels in Koronatijd

Tante Tien schreef:

Je paasbrood ziet er goed uit zeg! Doe je echt slagroom door het deeg?

Tieneke


Hallo Tieneke!

Jaa, ik gebruik 30-35% slagroom.

Ik vertaal voor jullie deze recept en dan schrijf ik dan bij de "recepten".
De "Ferdinand"slakjes zouden julli ook lusten! ;-) het suiker karamelliseerd en  :9  :9  :9 Hmmm!
Cupcakes recept vinden jullie bij: Lauras Bakkery"


:)