1 Laatst bewerkt door kleinomaatje (24-02-2019 13:22)

Onderwerp: Spiegeltaart maken

wie O  wie ik wil graag een spiegel of mirror taart maken   hij is nu met botercreme  .;" wat nu moet er nu ganache dan licht bevriezen en dan dat spul overheen of hoef je helemaal geen ganache te doen  .  of wat .Dat spul voor het mirror effect moet wel over bevroren  taart  ?  O sorry ik kan helemaal geen engels lezen of verstaan   Dat heb ik ook al geprobeerd   AUB help

2

Re: Spiegeltaart maken

Ik heb je vraag even een eigen topic gegeven, want je had nu gereageerd in een topic van 2007.
Als je een spiegel of mirror over je taart wilt doen, hoef je niet eerst ganache eroverheen te doen hoor. Dat kan ook over een heel koude (of bevroren) botercrème taart.
Is dat antwoord op je vraag?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag